Mića Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, juče nije dozvolio izvršiteljima da preuzmu njegovu kuću na Senjaku.

Mića Jovanović, poznatiji kao Mića Megatrend, juče nije dozvolio izvršiteljima da preuzmu njegovu kuću na Senjaku.

Oni su došli u pratnji novog vlasnika, ali im je ulaz bio onemogućen. Na kući je stajala tabla „Evroazijski centar za strateški menadžment“, a prodata je na licitaciji zbog Mićinog duga od 800.000 evra prema bivšoj ženi Milici Đorđević na ime podele imovine posle razvoda.

Naime, Mića nije ispunio svoju obavezu, pa je njegova bivša podnela tužbu. Sud je presudio u njenu korist, ali biznismen ni nakon te presude nije dao novac Milici, zbog čega su izvršitelji juče po drugi put izašli na teren.

Foto: Marko Đurović

 

Do ulaska u kuću nije došlo jer je Jovanović iza kapije sazidao betonski zid, dok je juče, tik do ulaza, bio parkiran džip francuskih tablica, koji je onemogućio prilaz.

Ubrzo su došli izvršitelji s novim vlasnikom, policija i vatrogasci. Pošto nikako nisu mogli da pristupe nekretnini, sačinjen je zapisnik i pripadnici MUP su se povukli, a za njima i svi ostali.

Mića Megatrend je objasnio o čemu se tačno radi:

Foto: Društvene mreže

 

Moja bivša žena Milica Đorđević je na svoju inicijativu potpisala predbračni ugovor da u slučaju razvoda neće tražiti ništa. Međutim, kasnije je, ucenom, izdejstvovala da dobije deo „zajednički stečene imovine“. Paradoksalno je da je samo ona sticala imovinu u braku zahvaljujući avio-kompaniji, koju sam joj ja napravio. Ona ju je vodila, a moje učešće su bila dva mlazna aviona. Dogovor je bio da dobit delimo napola. Kompanija je za oko pet godina rada napravila znatnu dobit od nekoliko miliona evra, od čega ja nisam video žutu banku! Paradoks je neverovatan, gotovo filmski! Sada Milica, koja je puna para, od mene potražuje brdo novca, umesto ja od nje! – rekao je Mića i dodao:

Foto: printscreen

 

– Tako se stvorila organizovana kriminalna grupa u sprezi: Milica, njen dečko „pink panter“, „čuveni advokat“ i ozloglašeni javni izvršitelj! Kuća je prodata na fiktivnoj aukciji (nikad oglašena, nikad održana) u kancelariji izvršitelja i to za samo 320.000 evra.

Inače, ovo nije jedina kuća koja je predmet spora između bivših supružnika. Jovanovićeva nekretnina je pre nekoliko meseci bila tema medija jer su iz nje, navodno, izneti veća količina nakita vrednosti 300.000 evra, pet kilograma zlata, skupoceni „roleks“, ženski sat „šafhauzen“, zlatni lanac, masonski medaljon, zlatnici i starorimski novčici. Za krađu je Mića optužio bivšu vanbračnu suprugu Anu V., ali je povukao tužbu.

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst