BEOGRAD, 26. april 2021, (Njuz) – Osnivač Univerziteta Megatrend Mića Jovanović izjavio je danas da je spreman da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić. Jovanović je istakao da je uvređen i ogorčen zbog izlaganja potpredsednice Stranje slobode i pravde u sredstvima javnog informisanja i da je zbog toga osetio snažnu potrebu da pomogne gospodinu Palmi.

-Gospođa Tepić me je svojom elokvencijom i sugestivnošću omađijala i ja sam zaista poverovao u sve što je ona izjavila, pa sam, pošto me je sve to ponelo, i sam izneo neke tvrdnje o gospodinu Palmi koje nisu tačne. Zbog toga se sada osećam prevareno jer sam pod njenim uticajem doživeo napad panike, pošto sam svojevremeno i sam bio u kontaktu sa gospodinom Palmom, pa sam odreagovao onako kako nije trebalo. Želim da mu se javno izvinim i spreman sam da mu pomognem kao potpisnica tužbe – objasnio je za Njuz popularni Mića Megatrend.

-Ja sam bio naivan, verovao sam gospođi Tepić i sada slobodno mogu da kažem da sam nasamaren. Prosto ne znam šta mi je bilo da se tako izletim i da zaboravim na zajedničku prošlost koju gospodin Palma i ja imamo. Na svu sreću pojedini ljudi, a i sam gospodin Palma, podsetili su me na to šta smo sve zajedno prošli, pa sam došao sebi, pribrao se i učinio jedinu stvar koja je u ovom trenutku ispravna i moralna – saopštio sam gospodinu Palmi da ću biti jedna od 400 žena iz Jagodine koja će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu – istakao je Jovanović.

On je dodao i da je spreman da svedoči da Palma nema nikakve veze sa Jagodinom.

-Imam dokaze za to, koje ću izneti ako bude potrebe i garantovaću svojim životom da je to istinita priča – rekao je Mića Megatrend.

Soko Sokolović

The post Mića Megatrend ponudio Palmi da bude jedna od 400 žena iz Jagodine koje će tužiti Mariniku Tepić appeared first on Njuz.net.

Original Article