Pevačica je komentarisala odnos sa Šerifom Konjevićem, a šalom je nasmejala sve prisutne u studiju.

Snežana Đurišić i Šerif Konjević osim što su saradnici, oni neguju dugogodišnje prijateljstvo za primer.

Pevač je gostujući u jednoj emisiji istakao i da se za sve to vreme, koliko se poznaju, nikada nisu i posvađali, nakon čega pevačica nema koga nije nasmejala šalom kojom se nadovezala.

Foto: ATAIMAGES

 

– Snežu znam mnogo godina, je l’ možete da zamislite da nikad nismo došli u konflikt? Ma, to je nemoguće među pevačima – kazao je kroz osmeh on u emisiji „Pesmom za dušu“, pa se Đurišićeva nadovezala:

  – Kad malo bolje razmislim, mi smo uvek u konfliktu – našalila se on, te otkrila koje njegove pesme imaju posebno mesto u njenom srcu.

Foto: ATAIMAGES

 

– Volim onu „Opraštam joj“, jer ja mislim da ljudi vrede onoliko koliko mogu da oproste, a ima i ona „“Rodi me majko ponovo“. Kad bi mi to Šerif zapevao… – prokomentarisala je, a Konjević joj je gotovo iz stopa i ispunio tu želju.

– Ide jedna strofa, specijalno za tebe – naglasio je, a onda razmrdao ceo čitav studio.

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst