Mlada pevačica Zorana Mićanović nedavno je pričala o svom emotivnom odnosu i otkrila da nema sreće u ljubavi te da joj je veoma teško da nađe partnera.

Pevačica Zorana Mićanović pored dosta hitova dobija i pohvale na račun svog izgleda. Ovoga puta ona je pričala o svom odnosu sa partnerima i otkrila koliko joj posao zapravo otežava situaciju.

– Mislim da mi pevačice nemamo sreće u ljubavi. Naš posao je problem i muškarci su ljubomorni jer smo mi u centru pažnje non stop i oni se osećaju kao kučići koji trče za nama. To je veliki problem- nosi torbu, budi tu, čekaj ovde u tri, četiri sata, pa što si toliko ostala, gde si bila… Mislim da su jako ljubomorni, ima normalnih, naravno, ali nekih 10% i ko ubode alal mu vera – rekla je Zorana, pa dodala:

Foto: printscreen instagram/zorana_micanovic_official

 

– Nijedna žena nije ljubomorna kada je sigurna u sebe, a one koje nisu u većini slučajeva nisu sigurne u sebe jesu posesivne. Ljubomora u maloj granici je okej, ali previše po mom mišljenju nije normalno – zaključila je pevačica za „Grand“.

Zorana Mićanović sinoć se pojavila na jubilarnom 60. rođendanu Žike Jakšića i zablistala u elegantnoj crnoj kombinaciji, dobila je niz komplimenata na račun izgleda, a na pitanje novinara da li je imala neke intervencije nasmejala se i odgovorila.

Foto: ATA Images

 

– Nisam ništa radila na sebi! Prirodna sam totalno. Radila sam jedino trajnu šminku usana i obrva, ali to ne spada u estetske operacije. Ljudi ne vole kada je neko prirodan, odmah traže neku manu. Skinula sam i nadogradnju, ovo je moja kosa – rekla je nasmejana Zorana.


Nadogradnja izgleda kao loša zavesa! Čuveni frizer Peđa Božić ponovo

sledeća vest

Originalni tekst