Janjuš nije štedeo reči, pa je priznao Aneli sve što mu leži na duši, a Ahmićeva nije mogla da sakrije sreću zbog izjave ljubavi.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nakon sukoba su se osamili na klupici pored jezera i tom pirlikom razgovarali o svom odnosu. 

Oboje su se složili da je njihova ljubav bila na prvi pogled, a Janjuš je priznao da se nada da će do kraja života ostati zajedno. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Znaš da sam se mnogo zaljubio u tebe. Mi ćemo ostati zajedno do kraja života, jer ako ne ostanem sa tobom, ja više nikad ni sa kim neću biti. Da mogu opet da biram, ponovo bih izabrao da budem sa tobom, samo nam može biti još jače kad izađemo odavde – rekao je Janjuš.

– I ja sam isto od prvog dana, meni je nezamislivo nekog drugog da vidim u ulozi oca osim tebe, imala bih neke vezice i tako nešto neobavezno, ali samo to sa tobom mogu da zamislim. Jer i ti imaš ćerkicu i ja imam i onda se odlično poklapamo po tim stvarima. Borili smo se na sve načine da uspemo i na kraju jesmo, ovo mora da se čuva jer je jako vredno. Meni je nezamislivo da ti i ja izađemo i da ne budemo zajedno – rekla je Aneli.

– Mi smo osobe koje vole da se zezaju i šale, ali smo jednostavno preopterećeni i ne može sve to da dođe do izražaja – rekao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

– Sve kako se ti ponašaš prema meni ja to volim, ništa ne bih menjala, da si hladniji prema meni, to ne bi bilo to. Sve ovo što me grliš i ljubiš ja to mnogo volim – rekla je Aneli.

– Možda je nekim ljudima čudno što se mi ljubimo ovde, ali šta da radim kad ne mogu da izdržim. Ja sam sa mojom bivšom ženom pokušavao, ali nije išlo, ja sam ispao loš prema njoj i onda se sve poremetilo posle toga, nije moglo da se vrati ono što je bilo ranije. Ja bih najviše voleo da ona nađe novu ljubav i da bude srećna. Ne želim nikada da se posvađa sa mnom, pogotovo zbog Krune i uvek ću joj biti tu kad god joj treba nešto u životu – rekao je Janjuš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 


Tanak struk i izvajani trbušnjaci! Sanja Marinković prošetala u provokativnoj haljini, svi gledali u prorez na stomaku (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst