Kompanija „Metalfer Steel Mill“, vodeći domaći proizvođač čelika, istovremeno postavlja vrhunske standarde kvaliteta i realizuje ključne inicijative i projekte u oblasti očuvanja i zaštite životne sredine.

Metalfer Steel Mill синоним за квалитет и очување животне средине: Чуваркуће пример еколошке одговорности

Foto: PKS

Žig „Čuvarkuća“ na proizvodima ove firme, koji dodeljuje Privredna komora Srbije u okviru projekta „Stvarano u Srbiji“ pečat je i potvrda posvećenosti vrhunskom kvalitetu, domaćem poreklu i ekološkoj odgovornosti, po čemu su prepoznatljivi na tržištu.

Deo srpskih puteva i velikih infrastrukturnih projekata

„Proizvodi ’Metalfer Steel Mill-a’ prisutni širom zemlje ugrađeni su u naše puteve i veliki broj drugih građevinskih i infrastrukturnih projekata. Širok asortiman ispunjava najviše industrijske standarde i uključuje rebrasti betonski čelik u šipkama, rebrasti betonski čelik u koturu, toplovanu žicu i čelične gredice“, rekla je dr Jelena Zakonović, generalna direktorka kompanije.

Foto: PKS

Dr Jelena Zakonović, generalna direktorka kompanije

Novi proizvodni kapaciteti i tehnološke inovacije

„Metalfer Steel Mill“, kako ističe direktorka, ponosi se svojim novim proizvodnim kapacitetima, koji nose najsavremenije tehnologije, ključne za obezbeđivanje vrhunskih čeličnih proizvoda.

Sa savremenim postrojenjima i tehnološkim inovacijama, njihovi proizvodi postali su sinonim za čelik vrhunskog kvaliteta na domaćem tržištu. Pored toga, kompanija je aktivan igrač i na globalnom tržištu kroz izvoz svojih proizvoda u region i mnoge zemlje Evropske unije.

Sa timom istaknutih stručnjaka i predanim radom svih zaposlenih, kompanija prati najsavremenije trendove i stalno unapređuje proizvodne procese kako bi odgovorila na zahteve savremenog i dinamičnog tržišta.

„ ’Metalfer Steel Mill’ broji preko 600 stalno zaposlenih čiji angažman ne samo da doprinosi proizvodnji visokokvalitetnih čeličnih proizvoda, već podržava i lokalnu privredu. Saradnja sa malim proizvođačima i lokalnim dobavljačima deo je naše strategije društvene odgovornosti, doprinoseći održivom razvoju lokalnih zajednica“, objašnjava Zakonović.

Posvećen tim „Metalfer Steel Mill-a“, blisko sarađuje sa svakim klijentom, a žig „Čuvarkuća“ na proizvodima ove kompanije značajno je promenio i ponašanje potrošača. „Očigledan je značajan porast interesovanja i kupovine naših proizvoda, s obzirom na to da potrošači sada prepoznaju ’Čuvarkuću’ kao simbol vrhunskog kvaliteta i odgovornog poslovanja“, dodaje direktorka.

Foto: PKS

Toplovaljana čelična žica

Očekuju se i nove „Čuvarkuće“ za Metalfer® Green Steel

S ponosom najavljujemo da „Metalfer Steel Mill“ očekuje da će dobiti prestižnu oznaku „Čuvarkuća“ i za svoj novi, inovativni proizvod – Metalfer® Green Steel. Ovaj proizvod simbolizuje naredni korak u posvećenosti, održivosti, postavljajući nove standarde u metalurškoj industriji. Metalfer® Green Steel je revolucionarni proizvod razvijen kao deo strategije održivosti, poručuju iz kompanije.

Kroz inovativne prakse, poput korišćenja obnovljivih izvora energije, reciklaže otpada i smanjenja emisija štetnih gasova, ova čeličana još jednom potvrđuje svoju posvećenost ekološkoj odgovornosti.

Foto: PKS

„Čuvarkuća“ i na Metalfer® Green Steel obezbediće potrošačima prepoznatljivu oznaku vrhunskog kvaliteta i odgovornosti. Ovaj korak ne samo da potvrđuje posvećenost kompanije već i jača poverenje potrošača u održive proizvode.

Kako naglašavaju, njihova odlučnost da se ne zaustave samo na tradicionalnom asortimanu, već da istraže nove puteve ka održivosti, čini ih liderima u dinamičnom industrijskom okruženju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst