OVAN

Posao – Mesec maj predstavlja značajnu preokretnicu za vaš znak jer Jupiter, nakon 12 godina, 10. maja ulazi u Ovna. Osim Jupitera, Venera će tu biti već od 2.maja, pa je pred vama dimamičan mesec sa brojnim mogućnostima. Zbog Marsa u Ribama do 25.maja ste veoma oprezni i pazite šta kome govorite. Retrogradan Merkur nije dobar za ulaganja niti potpitsivanje ugovora.

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina – 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina - 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

ASTRO SKENER! Evo kakva su deca koja su rođena u MAJU – mališani rođeni u znaku Bika imaju dara za muziku, dok su Blizanci…

ASTRO SKENER! Evo kakva su deca koja su rođena u MAJU - mališani rođeni u znaku Bika imaju dara za muziku, dok su Blizanci...


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina - 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Ovo smo čekali 1.000 godina – 3 znaka treba da se pripreme za VELIKU SREĆU

sledeća vest

Ljubav – Venera ulazi 2.maja u vaš znak i donosi eksploziju strasti. To će biti mesec u kojem ćete biti raspoloženi za svaku inicijativu i flert. Otvorenost u ljubavi će biti ključan momenat, pa ćete rado pokazivati svoja osećanja. Bićete mamac za osobe suprutnog pola jer će vas Venera učiniti najprivlačnijim znakom u zodijaku.

Zdravlje – Dobro.

3 HOROSKOPKA ZNAKA ĆE SRESTI SRODNU DUŠU U MAJU! Venera ulazi u Ovna – evo kome će planete POMRSITI KONCE u LJUBAVI

3 HOROSKOPKA ZNAKA ĆE SRESTI SRODNU DUŠU U MAJU! Venera ulazi u Ovna - evo kome će planete POMRSITI KONCE u LJUBAVI

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Uran donose POTPUNI PREOKRET – ove znakove očekuje VELIKA SREĆA

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Uran donose POTPUNI PREOKRET  - ove znakove očekuje VELIKA SREĆA

BIK

Posao – Venera 2. maja ulazi u Ovna, pa može da donese nagle promene koje će vas pogoditi kao osobu. Jednostavno, vi nećete biti spremni za ovaj period koji dolazi. Retrogradni Merkur od 10. maja donosi vam prolaznu finansijsku krizu, pa treba da imate u vidu da nije vreme za rasipanje. Iznenadiće vas splet okolnosti na poslu koji nećete biti prijatan. Pipremite se za promene koje će biti nužne.

Ljubav – Mars u Ribama će vam odgovarati, ali pazite o idealizacijama koje će biti izražene sredinom maja. Merkur ide nazad, pa očekujte poziv iz prošlosti. Stara ljuabv želeće da obnovi kontakt sa vama, što nije preporučljivo. Venera u polju tajni donosi vam skrivena osećanja o kojima ne želite da govorite.

Zdravlje – Psihosomatski problemi i glavobolja.

Freepick

Mesečni horoskop

BLIZANCI

Posao – Pred vama je izazovan mesec jer Merkur 10. maja kreće retrogradno, pa ćete imati utisak da sve ide nizbrdo. Zbog Marsa u Ribama koji se bliži Neptunu ne treba da nasedate na lažna obećanja na poslu, jer lako možete da budete prevareni. Imaćete lepo podršku prijatelja u ovom periodu, ali dva puta razmislite pre nego što povučete potez na radnom mestu.

Ljubav – Jupiter 10. maja ulazi u Ovna, pa vam donosi više uzbuđenja na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, možete lako da započnete romansu sa nekim ko vam je bio prijatelj. Ljubav se kod avas u narednim mesecima rađa isključivo iz prijateljstava.

Zdravlje – Lošije.

RAK

Posao – Ulazak Jupitera u Ovna 10.maja vam neće prijati na poslu, jer će sve ići brzo, bez najave, a očekivaće se veliki rezultati koji ne mogu da stignu preko noći. Bićete često u situaciji da donosite odluke bez razmišljanja. Jupiter u Ovnu je dobar pokretač da napredujete u karijeri, ali ne bez stresa. Loš je mesec za pregovore, jer i Merkur ide nazad, pa očekujte kašnjene realizacije dogovora.

Ljubav – Promena ambijenta je od velike pomoći za vaš znak u ovom periodu. To treba da iskoristite do 25. maja, jer će iza toga kriza biti izvesna. Venera u Ovnu vam ne prija, pa vas očekuju turbulencije iz razloga što ni vi, a ni partnewr neće imati strpljenja jedno za drugo.

Zdravlje – Slabije.

Freepick

LAV

PosaoSunce u Biku vam ne odgovara, pa ćete i u maju biti prenatrpani na poslu. Venera u Ovnu od 2. maja donosi vam bolje pregovore i mogućnost dalekog putovanja. Kako će Merkur biti retrogradan od 10.maja treba da se spremite za neizvesnu finansijsku situaciju. Jupiter u Ovnu je odličan za usavršavnje i bilo kakvo putovanje može da vam otvori nova vrata za napredak.

Ljubav – Uran u Biku vam stvara probleme, pa vam je ljubav na testu zbog novca i karijere. Imate problema sa svih strana, ali ljubav može da vam se dogodi na putovanju. Sve što vam je blizu vam nije zanimljivo. Putovanje sa partnerće biti pun pogodak u narednom mesecu. Prijaće vam Ovnovi.

Zdravlje – Bolje.

DEVICA

Posao – Retrogradni Merkur od 10. maja doneće vam haotičnu sitiaciju na poslu. Koliko god se trudili , nešto će uvek polaziti naopako. Imaćete utisak da idete korak napred, a nazad dva. Mars u aspektu sa Neptunom donosi vam krizu poslovnog partnerstva. Jedna osoba sa posla uopšte nije onakva kakva se predstavlja.

Ljubav – Period nije dobar za ljubav! Imate potrebu da idealizujete osobe koje su vam važne. Međutim, moraćete da se suočite sa realnhim činjenicama koje vam neće odgovarati. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa jednom razvedenom osobom.

Zdravlje – Slabije.

Freepik.com

VAGA

Posao Venera 2. maja ulazi u Ovna, pa se pripremite za dinamičniji period u kojem će vas posmatrati šta radite. To je prilika za promovisanje ličnih projekata, pa možete da radite na poboljšanju sopstvenog imidža. Iako situacija na poslu deluje maglovita, takva situacija će se zadržati do 25. maja, a onda se pripremite za ubrzan tempo.

Ljubav – Partner vam je zamišljen i ćutljiv, pa niste sigurni o čemu se tu radi. Jedno je sigurno, ne treba da insistirate na svađama, a Venera u Ovnu čini vas raspoloženim za flert. Ukoliko ste slobodni, otvorenije ćete pokazivati svoja osećanja.

Zdravlje – Osetljivo.

ŠKORPIJA

Posao – Venera ulazi u Ovna, pa vas na poslu očekuje dinamična atmosfera. Taman kada ste mislili da se ništa ne dešava, položaj planeta će vas iznenadii. Brže će vam prolaziti vreme i to će vam prijati. Problem je što gubite energiju i kada imate malo obaveza, pa ćete biti pod tim opterećenjem do 25. maja. Očekujte moguća razočarenja u osobe za koje ste mislili da su iskrene prema vama.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam ljubav na poslu. Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos biće opterećen raznim tajnama. Imaćete poznanstvo sa jednim upornim Ovnom. Jedno je sigurno, romantičnost koju osećate trenutno, postaće manja tokom maja, jer ćete želeti konkretne poteze u ljubavi.

Zdravlje – Bolje.

Freepik.com

STRELAC

Posao – Venera 2. maja uklazi u Ovna, pa vas očekuje poboljšanje poslovne situacije. Jedno je sigurno, neka poslovna situacija će se rešiti brže nego što ste mislili. Dobićete ponudu da radite kreativniji posao. Retrogradni Merkur ukazuje da je poslovno partnerstvo koje imate klimavo, ali ćete se zalagati da se stvari poprave. Manjak energije koji osećate potrajaće do 25. maja.

Ljubav – Venera ulazi u vaše peto polje, pa će biti i više flerta i ljubavnih susreta. Očekuje vas iznenadno poznanstvo sa jednom osobom na mestu javnog tipa. Imate mogućnost iznenada da se zaljubite. Ukoliko ste u dužoj vezi, biće više strasti. Ipak retrogradni Merkur nije dobar za Strelčeve koje su u dužim vezama jer će partner biti nestabilan.

Zdravlje – Bolje.

JARAC

Posao – Sve što vam je važno na poslu treba da završavate do 10. maja jer tada kreće retrogradni Merkur koji će usporiti realizaciju bilo kakvih planova. Planete u Ribama zamagljuju vam vidik, pa ste skloni pogrešnim procenama i odlukama. Ostanite suzdržani od velikih odluka tokom maja meseca.

Ljubav Venera ulazi u Ovna, pa vam to neće odgovarati jer ćete sretati osobe koje su brzoplete i tvrdoglave, a žele brze veze. Ta prolazna strast će biti suprotna vašim načelima, pa ćete biti često u raskoraku sami sa sobom.

Zdravlje – Slabije.

Freepik.com

VODOLIJA

Posao Mars i Neptun u drugom polju ukazuju da treba da se čuvate prevara u vezi sa novcem. Neko lako može da vas nagovori da uložite novac u nešto što je pogrešno. Venera u Ovnu donosi vam nove pregovore i više dopsivanja. Pred vama je dinamičan mesec u kojem će se sve promeniti u drugoj polovini maja. Loš period za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav – Venera u Ovnu donosi vam više flerta preko poruka. Neko ko je veoma konkretan, probaće da vas osvoji brzo. Imaćete zanimljivo poznanstvo u komšiluku. Ukoliko ste u braku, očekujte krizu usled rasporava oko stana.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE

Posao – Pod uticajem Marsa i Neptuna suočavate se sa svakakvim nerealnim predstavama i očekivanjima, a taj trend će se nastaviti i tokom maja. Morate da budete realniji. Imate vizije koje trenutno ne mogu dase ostvare na radnom mestu. Retrogradni Merkur od 10. maja doneće vam komplikacije u poslovnom partnerstvu, pa treba da se pripremite za stagniranje.

Ljubav – Od 10. maja retrogradni Merkur poljuljaće i vaš odnos sa partnerom. Problem je što će vaš partner jedan dan želeti jedno, a onda nešto potpuno drugačije. Nije dobar mesec za početak nove romanse, jer će vam ta osoba potpuno drugačije delovati krajem meseca. Venera u Ovnu donosi vam brzi flert.

Zdravlje – Osetljivo.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article

(Visited 7 times, 1 visits today)