Mlad Mesec u Raku očekuje nas 6. jula i donosi vreme novih početaka, a ovaj astro period mogu najbolje da iskoriste Rakovi, Ribe i Škorpije. Jul je izazovan mesec u kojem nas očekuje konjukcija Marsa i Urana u Biku, što znači da su 15, 16. i 17. jul datumi kada ne treba da donosimo radikalne odluke. Potreba da idemo na „sve ili ništa“ tokom jula može da nam donese više štete nego koristi.

OVAN

Posao – Mars u Biku do 20. jula donosi vam važan mesec za novac. Veoma je važno da u drugom delu meseca ne pravite rizična ulaganja, jer konjukcija Mrasa i Urana može da vam doense gubitak (15,15. i 17.jul). Venera i Merkur u Lavu donose vam nove poslovne šanse, ali i jačanje borbenog duha. Bićete u prilici da pokažete svoje organizacione sposobnosti. Odličan mesec za Ovnove koji se bave ugostiteljstvom. Jupiter u Blizancima donosi vam povoljna zakonska rešenja. Od 20. jula ćete se baviti pregovorima i papirologijom, tako da možete da potpišete važan dokument.

LjubavVenera u Lavu od 11. jula donosi vatrenu, strastvenu energiju koja će vam doneti susret za pamćenje. Imaćete puno poziva za izlaske i mesta za zabavu, pa ćete ostvariti nova poznanstva. Početkom jula će vam prijati Rakovi, a onda će jedan Lav uspeti da vam „pomuti“ razum. Odličan period za Ovnove koji su sami, jer mogu da započnu novu romansu.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao Venera ulazi u Lava 11. jula, tako da će u fokusu biti samostalan ili porodični biznis. Mnogi Bikovi radiće od kuće ili „nositi“ poslovne obaveze kući, što će im smetati. Mars u Biku do 20. jula vam daje pokretačku energiju i motiv da menjate stvari, ali se ujedno i nervirate oko detalja koji vas iscrpljuju. Mars u Blizancima od 21. jula donosi vam odličan finansijski period u kojem može da se profitira na osnovu uspešnih pregovora i marketinga. Naglašeno četvrto polje ukazuje da će vam porodica biti važnija od posla u drugom delu jula.

Ljubav – Mars u Biku oko 20. jula može da donese iznenadan prekid odnosa koji je već na klimavim nogama, jer će konjukcija Marsa i Urana da donese emotivni brodolom. Ukoliko želite da ostvarite trajniji odnos, bolje je da sačekate kraj meseca jula. Venera u Lavu donosi vam ponos i naglašen ego, tako da ćete od 11. jula biti nepopustljivi i smatrati da zaslužujete više nego što dobijate u trenutnom odnosu.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

PosaoMerkur i Venera u Lavu donose vam veliku pregovaračku moć, tako da ćete imati nove dogovore oko posla ali i ugovora. Imate mogućnost da ubedite druge u svoje stavove, a uz uticaj planete sreće, možete lako da ostvarite svoje snove. Mesec jul je povoljan za novac, tako da ćete uspeti da ostvarite veću zaradu. 20. jula Mars ulazi u vaš znak i donosi vam stresniji period na radnom mestu i potrebu da menjate stvari. Uvidećte da će vam druga polovina jula biti teža na radnom mestu, nego prva. Usled konjukcije Jupitera i Marsa možete da imate zakonske probleme krajem jula. 

Ljubav – Venera u Lavu od 11. jula donosi vam puno dopisivanja i poruke, ali i mogućnost da ozvaničite odnos koji traje godinama. Odnosno, mnogi Blizanci su konačno nakon 12 godina spremni za brak i to će i potencirati. Ukoliko ste slobodni, pred vama je period sa brojim poznanstvima. Komunikacija će biti vaša najveća moć, tako da ćete svakoga osvojiti svojom harizmom i šarmom. Spremite se za mesec koji će doneti puno poziva, poruka i sastanaka. Prijaće vam Lavovi i Strelčevi.

Zdravlje – Odlično do 20 jula.

RAK

PosaoSunce u vašem znaku donosi vam brojne prilike i srećne vesti. Kako će Venera i Merkur boraviti u Lavu, to znači da možete da očekujete odličnu zaradu i dodatni novac. Možete da dobijete nešto vredno u vidu umetničkog poklona koji ima veliku novčanu vrednost. Mlad Mesec u vašem znaku 6. jula treba da iskoristite da započnete nešto novo. Jupiter u Blizancima donosi vam širenje posla i jačanje komunikacije, tako da ćete biti prinuđeni da menjate način funkcionisanja na radnom mestu.

Ljubav Saturn u Ribama krenuo je danas unazad, pa vam donosi povratak osobe iz prošlosti. To je neko ko vam je bio važan u emotivnom smislu, a sada ćete se vratiti na stare planove i davno zaboravljene emocije. Moguć je susret sa starom ljubavi, kako biste raščistili odnos. U svakom slučaju bićete setni i raspoloženi da se vraćate na odnose koji su vam nekada bili važni. Prošlost kuca na vaša vrata i budite mudri šta ćete sa tim da uradite.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Posao – Polako ali sigurno, bliži se sezona vašeg znaka, tako da vaši potencijali dolaze do izražaja na svim poljima. Merkur i Venera u Lavu donose vam srećne vesti i dobar ishod pregovora. Možete da očekujete i potpisivanje važnog dokumenta. Jednostavno ćete lako prevazilaziti prepreke. Mars u Biku do 20. jula čini vas nervoznim, pa previše brinete o stvarima koje će krajem jula da postanu rešive. Najbitnije je da ne rasipate energiju i ne ulazite u konflikte koji će biti rešeni iza 20. jula

Ljubav – Venera 11. jula u vaš znak i donosi vam mesec ljubavi. Bićete najšarmantniji znak u Zodijaku i svi će padati na vašu lepotu i harizmu. Ukoliko ste slobodni, spremite se da budete osvojeni. Lavovi koji su u braku mogu da imaju incident sredinom meseca sa partnerom jer će u sve biti umešana i porodica, ali i pitanje stana. Probajte da sačuvate odnos tako što nećete povlačiti radikale poteze i čekati drugi deo jula koji je povoljniji za rasprave. U mesecu koji dolazi obnavljaćete garderobu i menjati stil, tako da nećete imati konkurenciju.

Zdravlje – Bolje iza 20. jula.

DEVICA

Posao – Merkur u Lavu u polju tajni donosi vam nestabilan period u kojem ništa neće biti onako kako izgleda. Iskoristite podršku uticajnih prijatelja da realizujete projekte. U narednim danima lako možete da saznate ko su vam tajni neprijatlji. Tenzija će biti više od 20. jula jer Mars ulazi u Blizance i donosi sukobe sa autoritetom oko pozicije na poslu. Zbog toga ne treba da očekujete neki veliki pomak. Saturn ide unazad i donosi vam obnavljanje kontakata sa starom saradnicima.

Ljubav – Venera u Lavu od 11. jula donosi vam tajnu simpatiju. Ako ste u braku, retrogradan Saturn zahtevaće od vas i partnera da rešite stare stvari kako biste mogli da nastavite dalje. Isto tako, možete da očekujete i pojavljivanje osoba koje niste videli dugi niz godina. Možda pojedine osobe niste videli preko 10 godina, ali će retrogradni Saturn da vam vrati takve ljude u život.

Zdravlje – Slabije u drugom delu jula.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Veneru u Lavu možete da iskoristite za kontakte sa inostranstvom. Jul je dobar mesec da naučite nešto novo o poslu koji radite ali i unapredite saradnju. Retrogradni Saturn u Ribama donosi vam pojavljivanje starih saradnika koje dugo niste videli, ali i mogućnost obnavljanja saradnje. Mars ulazi u Blizance 20. jula i donosi vam poboljšanje finansijske situacije. U prvoj polovini meseca ćete imati podršku uticajnih prijatelja prilikom ostvarivanja dugoročnih ciljeva.

Ljubav – Venera u Lavu u jedanaestom polju ukazuje da ste spremi jednom prijateljstvu da date šasnu da preraste u ljubav. Prijateljska podrška vam je važnija nego ljubav, tako da ćete lako početi da gajite osećanja prema prijatelju. Od 20. jula Mars u Blizancima donosi susret na putovanju ili poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva.

Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Biku i dalje vam ne da mira, pa ste prinuđeni da se raspravljate na radnom mestu. Vaše ambicije rastu i zbog toga ćete biti željni priznanja u vidu nove radne pozicije. Iako ćete verovatno napredovati, opet nećete biti zadovoljni okolnostima na poslu. Jupiter u Blizancima može da vam donese sponzorstvo za poslovni projekat ali i širenje radnih obaveza. Često ćete se osećati kao da radite uporedo dva posla. Međutim, željni ste priznanja, tako da ćete rado prevazilaziti prepreke.

Ljubav – Venera u Lavu donosi vam simpatiju na radnom mestu. To je neko ko je na pozciji, uspešan, ali poslovno orjentisan. Biće vam izazov da pridobijete pažnju takve osobe, mada će sve uglavnom biti vezano za posao. Flert na radnom mestu može da vam bude uzbudljiv ali i da naruši vaš ugled u firmi. Prijaće vam Lavovi. Od 20. jula ulazite u fazu kada čete olako sklapati poznanstva i nove kontakte, tako da se spremite za uzbudljive događaje.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao – Venera ulazi u Lava i donosi vam lep period na poslu, kada ćete moći da spjite lepo i korisno. Mnogi Strelčevi će otputovati u drugi grad da rade. Mars u Biku uslovljava rasprave na poslu do 20. juna, pa ćete smatrati da imate nepouzdane saradnike. Zbog Jupitera u sedmom polju je idealan momenat da promovišete posao javno, jer možete da dobijete na popularnosti. Neko će u narednom periodu želetiu da vas promoviše, što je odlično za Strelčeve koji se bave marketingom ili medijima. Od 20. jula Mars u Blizancima donosi vam više nesporazuma na poslu, pre svega jer ćete biti nepopustljivi.

Ljubav – Merkur u Lavu može da vam donese zajedničko putovanje. Bilo kakva promena ambijenta u emotivnom smislu može da bude spas. Ne drži vas mesto, pa ste spremni za nove avanture. Jupiter u sedmom poju donosi vam i poznanstvo sa osobom koja je popularna, humoristički nastrojena i mladolika. To je neko ko će vas osvojiti zanimljivom komunikacijom i porukama. Strelčevi u dugom vezama mogu da planiraju brak, dok će oni slobodni imati poznanstvo koje može da im promeni život.

Zdravlje – Dobro.

JARAC

Posao Jupiter u Blizancima donosi vam proširenje obima posla ali i novi vid komunikacije sa zaposlenima. Merkur i Veneru u Lavu u osmom polju su odlični za sponzorstva ali i rešavanje pitanja nasledstva. Veći deo jula će biti stabilan, a haotična atmosfera na poslu može da vas zadesi od 20. jula. Ulazak Marsa u Blizance može da vam donese stresni period na poslu u odnosu sa saradnicima. Imaćete potrebu da se raspravljate i isterujete pravdu ali će svakako komunikacija biti naglašena.

Ljubav – Mars u Biku podršava vaše emotivne odnose, ali će situacija sredinom jula biti kritična zbog odnosa Marsa i Urana, pa su zbog toga mogući raskidi. Ako ste u vezi, možete da računate da će biti neki incident sredinom meseca ili ako ste u braku, možete da imate probleme oko dece. Slobodni Jarčevi imaće poznanstvo sa razvedenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Sunce u Raku daje vam mogućnost bolje da organizujete svoje obaveze. Zbog Marsa u Biku ćete biti spremni za rasprave, jer porodični problemi utiču način na koji donosite odluke. Ipak, druga polovina jula donosi olakšanje i više energije, tako da ćete loše stvari ostaviti iza sebe. Vaši kreativni potencijali će isplivati u drugom delu meseca, a možete lako da dobijete na popularnosti zahvaljujući svom radu. Vi se nalazite na prekretnici i zbog toga je bitno da sredinom meseca /15,16. i 17. jul) ne donosite prolomne odluke zbog kojih biste mogli da se pokajete.

Ljubav – Sunce u Raku donosi vam emotivni susret koji može da donese trajniju vezu. Ono što može da vam bude problem jeste što nemate strpljenja, pa lako možete nesvesno da napravite pogrešan potez. Budite oprezni sa ljudima do kojih vam je stalo. Venera i Merkur u Lavu donose vam poznanstvo sa atraktivnom osobom koja je poznata široj javnosti. Druga polovina jula je bolja za ljubav, tako da ćete biti spremniji da pokazujete svoja osećanja.

Zdravlje – Lošije u prvoj polovini jula.

RIBE

Posao – Venera i Merkur u Lavu ukazuju da ćete u julu raditi nešto što vam prija i odgovara vašem temperamentu. Možete lako da započnete novi honorari posao koji ćete raditi sa više uživanja. Mars u Biku donosi vam precizne pregovore, tako da treba da koristite period do 20. jula da ostvarite svoje ciljeve. Iz toga datuma, sve će biti problematičnije, a vi nećete imati strpljenja za bilo kakve odluke i poteze. Najkritičniji datumi za pregovore u julu su 15,16. i 17. jul jer će konjukcija Marsa i Urana doneti nepromišljenost. Pripremite se za nove poslovne mogućnosti u prvom delu meseca.

Ljubav – Merkur u Lavu donosi vam susret sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Sezona Raka unela je više emotivnosti u vaše ljubavne odnose, tako da očekujte pozive sa sastanke. Prihvatite pozive za izlaske i koncentre jer u ovom periodu možete više da se zabavljate. Ukoliko ste slobodni, iznenadiće vas otvoreni flert od strane osobe koju poznajete preko posla. Prijaće vam Lavovi i Rakovi, dok sa Bikovima možete da imate otvoren razgovore. Mlad Mesec u Raku može da vam donese početak nove romanse iza 6. jula.

Zdravlje – Odlično do 20. jula.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 6. jula, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst