Mesec, planeta koja je odgovorna za naša emotivna stanja, ulazi sutra u Blizance, gde će pozitivno delovati na Vage, Blizance i Vodolije.

Mesec u Blizancima je izuzetno dinamičan i intelektualno stimulativan period. Ovaj tranzit obično traje oko 2-3 dana svakog meseca.

Komunikativnost

Ovo je vreme kada se lako otvaramo za razgovore, diskusije i izražavanje svojih misli i ideja. Možemo osećati potrebu da se povežemo s drugima na mentalnom nivou, razmenjujemo informacije i učimo nešto novo.

Radoznalost

Pod uticajem Blizanaca, naša radoznalost i znatiželja su često pojačane. Želimo da istražujemo nove teme i skupljamo nove informacije. Ovo je povoljno vreme za učenje, čitanje i povećanje znanja.

Foto: Shutterstock

 

Prilagodljivost

Blizanci su fleksibilni znak, pa Mesec u Blizancima često donosi sa sobom lakoću prilagođavanja različitim situacijama i ljudima. Možemo biti brzi u razmišljanju i prilagođavanju novim okolnostima.

Društvenost

Ovaj tranzit često podstiče društvene aktivnosti i interakcije. Želimo biti okruženi ljudima, razgovarati i povezivati se s drugima. Društvene mreže, razgovori s prijateljima i zajedničke aktivnosti su naglašene.

Promene raspoloženja

Mesec u Blizancima može dovesti do promene raspoloženja i brzih oscilacija emocija. Možemo se osećati srećno i uzbuđeno jedan trenutak, a drugi trenutak možemo biti nemirni.

Mesec u Blizancima je vreme dinamične mentalne aktivnosti, komunikacije i socijalizacije. To je period kada je važno ostati otvorenog uma, istraživati nove ideje i uživati u raznolikosti iskustava koje život može da ponudi.


3 horoskopska znaka će imati sudbinski susret do 11. marta! Venera ulazi u Vodoliju

sledeća vest

Sport

Tuga! Umrla legenda atletike! Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Fudbal

Stanković zagrmeo! Hoću pakao!

Trener fudbalera Ferencvaroša, Dejan Stanković (50), nakon poraza njegovog tima od Olimpijakosa veruje da njegova ekipa može do osmine finala Lige konferencija i poziva navijače da im budu vetar u leđa.

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Partizan

Da li Partizan potcenjuje protivnike? Anđušić je jasan! (VIDEO)

Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedom nad apsolutnim autsajderom Hercegovcem iz Gajdobre, rezultatom 92: 67, ali su se namučili u prvom poluvremenu da slome otpor protivnika. Večeras od 21.00 (Arena 1 premijum) igraju protiv Vojvodine i opet su favoriti, a Danilo Anđušić otkriva da li crno-beli potcenjuju protivnike.

Pioli ne može da prežali Sergeja, pa i u junaku Milana vidi Srbina! Liči na njega, fantastičan je! Skandal! Američka zvezda uhapšena zbog pokušaja ubistva!

Originalni tekst