Mesec, planeta koja je odgovorna za naša osećanja, a najbrže se kreće, ušao je u Škorpiju, gde će doneti pozitivan period za Škorpije, Rakove i Ribe.

Mesec u Škorpiji je jedan od najintenzivnijih i najdubljih položaja Meseca u astrologiji. Škorpija, kao vodeni znak, donosi duboke emocije, strasti i transformacije, dok Mesec predstavlja naše emotivno biće, naše potrebe i način na koji se osećamo u određenim situacijama. Kada se ove dve energije spoje, rezultat je emotivna dubina, intenzitet i želja za istraživanjem tamnih i skrivenih delova sopstvene psihe.

Mesec u Škorpiji može doneti izuzetnu emocionalnu snagu i sposobnost da se duboko povežete sa svojim unutrašnjim osećajima. Ovi pojedinci često poseduju izraženu intuiciju i sposobnost da prozru ispod površine stvari. Imaju sklonost ka introspekciji i analizi, težeći razumevanju dubokih, skrivenih istina kako o sebi tako i o drugima.

Međutim, ova pozicija Meseca može doneti i izazove. Emocije mogu biti veoma intenzivne i često se manifestuju na dubokim, ponekad i destruktivnim nivoima. Osobe sa Mesecom u Škorpiji mogu biti sklone ljubomori, posesivnosti i osvetoljubivosti ako se ne suoče sa svojim tamnim emocijama i transformišu ih na pozitivan način.

Foto: Shutterstock

 

Veza sa drugima za osobu koja ima Mesec u Škorpiji može biti duboka i intimna, ali istovremeno i izazovna. Težeći iskrenosti i autentičnosti u odnosima, ove osobe mogu biti veoma zahtevne i očekivati duboku emocionalnu predanost od svojih partnera.

Mesec u Škorpiji donosi duboke emocije, strast i želju za istraživanjem skrivenih aspekata života. Kroz introspekciju i transformaciju, ove osobe mogu postići emotivnu snagu i duboko razumevanje sebe i drugih.

Mesec je ušao u Vagu! 3 horoskopska znaka očekuje neverovatna sreća

sledeća vest

Originalni tekst