U središtu skandala u kom se našla zbog sukoba sa Sašom Mirkovićem, pojavio se snimak Ane Nikolić sa jezivim kraterima na licu, svega mesec dana nakon njenog odlaska na kožnu kliniku u Beogradu, gde je primljena u kritičnom stanju.

Ranije u toku dana pojavio se video-zapis Ane Nikolić na kome vidimo pevačicu sa stravičnim ranama licu, koji je izazvao salvu zabrinutih reakcija širom interneta.

Na njemu, Nikolićeva se požalila da ima problem, te da ne zna kako da sakrije pomenute kratere.

Ovo počinje da bude noćna mora. Sama da prekrijem ovo ne mogu. Imam 100 dinara na računu. Ja sa ovim ne mogu ništa da snimam. Ne postoji šansa da se ovo sredi, a od svih besova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – kazala pevačica u pomenutom snimku.

Podsećanja radi, dok se mnogi pitaju šta je razlog uništenom licu nekada jedne od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, Ana je nedavno, u kritičnom stanju, hitno primljena na kožnu kliniku u Beogradu. 

Ona je tada zahtevala da sve bude u strogoj tajnosti, a bila je i vidno uznemirena, te je uporno dozivala doktora, pokušavajući da sakrije lice, prenela je Republika.

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

Devojka od čokolade je, inače, nedavno dodatno privukla pažnju javnosti kada je tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića kožno oboljenje na licu prekrila lepljivim cirkonima, što je publiku zaintrigiralo, te se već tada komentarisalo da li je sa Anom sve u redu.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rekao sam joj da mi ne treba Ejmi Vajnhaus već normalna Ana! Oglasio se Saša Mirković povodom skandala sa Nikolićevom!

sledeća vest

Originalni tekst