Viktorijin komšija je ispričao da se ona nakon porodične tragedije potpuno promenila, i da poslednjih mesec dana uopšte nije izašla iz svog stana.

Pevačica Snežana Mišković poznatija kao Viktorija poslednjih godina potpuno se povukla iz javnosti. Nakon što je izašla iz rijalitija „Zadruga“, pevačica se izolovala i od tada se više nije pojavljivala u medijima. 

Komšija poznate pevačica ispričao je kako Viktoriju poslednjih mesec dana uopšte nije video, kao i da ne zna šta se dešava sa njom. 

Foto: Foto: ATA images

 

– Mesec dana je nisam video, ne izlazi iz stana. Juče sam razmišljao o njoj, ali ona nikome ne otvara vrata. Stalno menja boju kose, vezuje čak i neke marame. Prilično onako zapušteno izgleda, ružno je grupa reč, to što nosi na sebi. To što nosi na sebi, uvek visi, uvek su to neki ogrtači ili marame. Dobro malo su je i godine promenile, ostarila je – rekao je komšija. 

Viktorijin komšija je ispirčao kako ju je terao da uđe u rijaliti, ali da ona nije zainteresovna za to. 

– Ja sam je terao par puta da se vrati na scenu: „Daj ajde bre, pokreni se“. Sad sam joj rekao uđi u „Elitu“, zaradi neku kintu, pravi se luda, pevaj. Radi bilo šta, kako bi uzela lovu, pošto ona nema lovu, skupe su pesme, to se plaća, a cajke su preuzele primat – rekao je komšija, koji je zatim dodao da je na pevačicu mnogo uticala porodična tragedija. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Nekad bude ljuta, nekad bude prijatna i majka joj je umrla nedavno, pre šest meseci, tad sam je viđao išla je svaki dan u bolnicu, obilazila je.

Bivša rokerka, živi sa ćerkom Tarom, ali komšija ni nju nije viđao duži vremenski period.

– Ćerku isto nisam viđao, ona je razvedena, pa ćerka ide ponekad kod oca, sad je možda otišla na duže. Pored ćerke, imala i jednog prijatelja iz Splita, tu je dolazio. Čudi me da ne izlazi, ako ćerka nije tu, treba da spremi neku hranu, mada možda je i tu ćerka, ali izlazi noću, ima onu tu jednu drugaricu sa kojom se druži. Sedele su tu uvek u ulazu, možda i nisu imale neku kintu da odu negde, a možda i ne izlaze – završio je priču komšija za „Blic“. 


Kaišem jedva prekrila grudi! Ksenija Knežević se razgolitila, pevačici popustile kočnice, pa pokazala previše (FOTO)

sledeća vest

Hronika

EKSKLUZIVNO! Brena i Boba optuženi za nelegalnu gradnju! Na Akademskoj slikarki greškom operisali nepostojeći tumor?! Sestra i otac preminule tužili bolnicu u Kragujevcu! Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Hronika

Podvodili devojke preko Instagrama! Nudili zgodne maserke za seksualne masaže!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM uhapsilo je osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije iz člana 184. Krivičnog zakonika.

Deda od unuke tražio da ga dodiruje po polnom organu! Užas na Novom Beogradu! S pištoljem uleteo u kladionicu! Munjevito hapšenje serijskog razbojnika!

Hronika

S pištoljem uleteo u kladionicu! Munjevito hapšenje serijskog razbojnika!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd Uprave kriminalističke policije i Interventne jedinice 92, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, brzom intervencijom uhapsili su osumnjičenog A. I. (34), neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništo u jednoj sportskoj kladionici!

Originalni tekst