Merkur, planeta komunikacije, ulazi 5. februara u Vodoliju, gde će snažno uticati na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Blizance, Vodolije i Vage.

Dok Merkur prolazi kroz Vodoliju, otkrićete da je vaš intelekt jedinstveno ojačan, što vam daje brz i okretan um koji je spreman da se uhvati u koštac sa složenim izazovima.

Sa izuzetnom memorijom koja vam je na raspolaganju, bez napora ćete apsorbovati i zapamtiti obilje informacija. Vaš sveobuhvatan stil razmišljanja vam omogućava da shvatite zamršene koncepte i povežete tačke u različitim oblastima znanja. Ovaj tranzit takođe budi vaše intuitivne uvide i podstiče vaše originalno razmišljanje.

Foto: Shutterstock

 

Primetićete da imate prirodnu sposobnost da uočite skrivene veze i obrasce koje bi drugi mogli da previde. Vaša intuicija vas vodi ka inovativnim rešenjima i novim perspektivama, što vas čini snalažljivim rešavačem problema. Ono što izdvaja ovaj tranzit je vaša novootkrivena fascinacija nekonvencionalnim temama.

Privući će vas teme poput metafizike, okultizma, astrologije i najsavremenije tehnologije. Udubljivanje u ove oblasti pružiće vam mentalnu stimulaciju i svežu inspiraciju.

Društveno, napredujete u grupnim okruženjima, uživate u razmeni ideja i upuštate se u intelektualne diskusije. Vaša prijateljstva postaju izvor mentalnog obogaćivanja dok se povezujete sa istomišljenicima koji dele vašu žeđ za znanjem.


Mesečni horoskop za februar! Moćni Pluton u Vodoliji ruši sve pred sobom - Ribe imaju tajne neprijatelje, a Škorpije potpisuju važan dokument

sledeća vest

Originalni tekst