Prije gotovo dvadeset godina, Nino Rešić je umro, ali tuga zbog njegovog odlaska još uvijek se osjeća.

Nedavno je Rešićev menadžer iz tog vremena, Nermin Ademović, otvoreno govorio o njemu i otkrio neke važne detalje.

On je odlučio da podijeli istinu kako bi se suočio s ljudima koji pokušavaju da iskoriste njegovo ime kako bi se istakli. Ademović je posebno naglasio da je on blisko sarađivao s Ninom i bio uz njega do kraja. Ademovića je prije svega izazvala, kako je rekao, Ninina kćerka Sandra Rešić, koja se tada takmičila u “Zvezdama Granda”.

-Više nisam mogao slušati laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Ona tvrdi kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cijela ta nesretna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Nini – priča nekadašnji menadžer pokojnog pjevača.

Nino je ostavio za sobom troje djece iz tri različita braka, uključujući Sandru. Iako Sandra danas sa zadovoljstvom ističe da je njegova kći, postoji priča da Nino možda nije njen biološki otac. Naime, postoji dosta uzbuđenja oko dnevnika koje je Nino vodio sve do svoje smrti. Ovi dnevnici sadrže sve detalje njegovog života, ali se špekuliše da kriju duboke tajne koje su ostale nepoznate.

(Express/Informer)

Originalni tekst