Megan Foks ne pojavljuje se tako često u javnosti, ali svaki put kada to uradi napravi spektakl.

Glumica ovih dana, kao i većina holivudske elite, boravi u Las Vegasu, gdje je sinoć održan Superboul, a ona se pojavila na nekoliko zabava i žurki koje su održane prije i poslije samog spektakla. No, Megan je napravila “žurku” i na svom Instagramu.

Naime, lijepa 37-godišnjakinja na ovoj društvenoj mreži podijelila je niz se*si fotografija iz hotela koje je jednostavno opisala jednom riječju “Mama”.

Megan Foks na ovim fotkama pozira je u dvodijelnom kompletu u sivoj boji u kome se zaputila u noćni provod, iako je jasno da je više prilagođen spavaćoj sobi nego javnom izlasku.

Provokativan set sačinjen je od gaćica sa crnom čipkom i korseta na pertlanje koji je istakao bujni dekolte holivudske zvijezde. Megan je izdanje zaokružila dubokim crnim kaubojkama sa crvenim detaljima i predimenzioniranom kožnom jaknom. Opredijelila se za jaku, vamp šminku i modernu frizuru – priklonila se trendu takozvane “mokre” kose.

Fotografije su prikupile preko milion lajkova i brojne reakcije Instagram korisnika – neki su oduševljeni, ali velika je grupa onih koji su zgroženi njenim suviše izazovnim stilom odijevanja koji Megan forsira već nekoliko godina unazad.

“Nekada najljepša žena Holivuda sada izgleda kao striptizeta iz Vegasa”, “Što je karijera slabija, to je više golotinje”, “Zašto sama sebe tako degradira?”, “Veoma lijepa žena koja pogrešno insistira na vještačkom seksepilu – to je ne čini poželjnijom”, “Ovakve slike su slike očajnice željne pažnje, a ne samouvjerene žene”, samo su neki od komentara.

(Express / Espreso)

Originalni tekst