KOŠARKAŠI Mege nastavili su sa sjajnim partijama u ABA ligi. Oni su ove nedelje kao gosti u 3. kolu pobedili Dubai sa 83:80 (18:24, 18:21, 24:18, 23:17).

МЕГА БРИЉИРА НА СТАРТУ СЕЗОНЕ: Млади тим Марка Бараћа нанео први пораз Дубаију у АБА лиги

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Iako je tim Marka Baraća veoma mlad u neizvesnoj završnici je izgledao kao da je najiskusniji u ligi.

Finiš susreta bio je veoma uzbudljiv. Kosta Kondić je pogodio trojku za prednost gostiju od 77:80. Ipak, uzvratio je istom merom Danilo Anđušić.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Ostalo je Megi dovoljno vremena da izbegne produžetak i dođe do trijumfa posle 40 minuta košarke.

Opet je loptu u napadu srpskog kluba išla na Kondića. On je šutirao za tri poena i bio je fauliran. Potom je sva tri puta bio precizan sa linije penala.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Domaći tim nije mogao da uradi ništa za 1,3 sekunde koliko je ostalo do kraja. Tim Jurice Golemca je tako nakon velike pobede nad Crvenom zvezdom prvi put u sezoni 2024/2025 pogunte glave napustio parket.

Najefikasiniji u redovima Mege bili su Kosta Kondić i Filip Jović sa po 16 poena. U ekipi Dubaija najbolji je bio Ajzea Tejlor sa 14 poena, Klemen Prepelič je ubacio 13.

Vredi istaći da su utakmici su prisutvovali nekadašnji košarkaši Mege Nikola Jokić i Vlatko Čančar, kao i njihov saigrač iz Denvera Dario Šarić.

Ekipa iz Beograda ima sve tri pobede u ABA ligi, a u sledećem kolu dočekaće Mornar iz Bara. Dubai je zabeležio prvi poraz i u narednoj rundi gostovaće Borcu u Čačku.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst