MC Stojan se navodno napio u kafani u Sopotu, te je pao niz stepenice i udario u gajbe koje su bile posložene.

Kako su mediji prenosili, reper je u policiji tvrdio da ga je neko napao i gurnuo niz stepenice, ali je zaboravio na svedoke. Naime, čovek koji je bio prisutan, rekao je kako je sve što je Stojan rekao laž.

– MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko dva promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge – otkriva izvor i dodaje:

– Jeste, bio je ovde. Popio je mnogo alkohola… Nije bilo fizičkog sukoba, on je dečko pao niz stepenice, u ove gajbe ovde, a mislio je da ga neko napao, gurnuo. Sutradan se izvinjavao, kao, nije znao šta je radio – počeo je priču čovek koji je te noći bio na licu mesta.

– Otišao je u policiju i prijavio je da je napadnut, pa se nije sećao da je već jednom bio i otišao je ponovo. Zakačio se on sa jednim… Ali, nije izbila tuča, sve je ostalo na rečima, stvarno ga niko nije dirao. Vlasnik nije ni bio tu, bio je njegov sin – dodao je ovaj izvor za Telegraf.


Zarađivao 5.000 maraka za veče, na njegove nastupe dolazili autobusima, a onda se povukao iz javnosti: Vlasnik hita

sledeća vest

Originalni tekst