Jovana Tomić Matora izjavila je da ju je hrvatska tiktokerka zvala na ručak, međutim, ona je to demantovala.

„Elita 7“ je završena, međutim, šou se nastavlja izvan zidina „Bele kuće“. Jovana Tomić Matora iz rijalitija je izašla bez Anite Stanojlović, a na sinoćnoj žurki sabrala je utiske u razgovoru za Informer, kada je otkrila da ju je Matea Car, izvesna tiktokera iz Hrvatske, koju su povezivali sa Stanojlovićevom, zvala na ručak.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Rekla mi je Matea da čeka moj poziv da idemo na ručak. Rado ću ići sa njom. Znam da se udala, čestitaću joj, otići i odneti joj kovertu. Radujem se našen susretu. Sad ću ja zapratiti njenu ženu, pitaću je da ih razmenimo (smeh).

Foto: Tanja Andric

 

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, ali i saznali detalje razgovore Matee i Matore, kontatkirali smo je, koja je demantovala rijaliti učesnicu.

Nismo se čule, nikakav kontakt nismo imale otkad je ušla u „Elitu 7“, osim onog u Šisa baru. Nije Matora zapratila moju ženu, a ako i zaprati, ja znam za koga sam se udala. Nemam problem ni da se prate na društvenim mrežama. A, što se kuverte tiče, može, raširenih ruku čekam – kaže tiktokerka za Informer.

sledeća vest

Originalni tekst