Dolazim ti tačno za deset sati. Za deset sati sam kod svoje tašte. Anita, mnogo pušiš, prekini s tim cigaretama – rekla je Matora.

Odmah nakon toga, Matora je odgovorila na jedno od pitanja da li je konačno pronašla mirnu luku u ljubavi sa Anitom Stanojlović.

Jesam, konačno sam srećna. Anita, daj mi broj tvoje majke, moram da imam kontakt svoje tašte – kazala je Matora i nagovestila venčanje sa Anitom!

Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Matora je otkrila kako je došlo do ozvaničenja veze sa Anitom, kao i kakvo mišljenje ima o njenoj mami Angelini.

Ljudi, ja sad planiram da pustim film i krenem sutra za Kruševac kod nje. Ona je moje srce. Bežala sam od nje, ali sam pred sam kraj rijalitija shvatila šta osećam. Plašila sam se da se ona igra, ali sam se uverila kako stvari stoje. Sad mi je lepo, konačno sam ispunjena. Ja tašti sve pričam, ona je kraljica, boginja. Da sam tražila, ne bih bolju našla. Još da spojim Anitiu majku sa mojom, pa da se izjadaju jedna drugoj.

Aleksandar Jovanović Cile

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

– Kad sutra dođem kod moje taštice, kupim neko cveće, pa prođemo zajedno kroz grad. Svi moji bliski ljudi hvale Anitu, samo mene kude. Zadovoljni su snajkom. Ljubav je bila prisutna među nama, samo sam se ja opirala. Ono od čega bežiš, stigne te kad-tad. Idem kod svoje tašte sutra, legende grada Kruševca. Sutra je veliki dan, idem po moju Anitu, pa se vraćamo za Beograd, imamo obaveze – istakla je Matora.

Anita je pokazala svojim fanovima tetovažu koju je posvetila svojoj izabranici.

Evo, ovako izgleda tetovaža koju sam posvetila Jovani – kazala je ponosno Stanojlovićeva.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst