Jovana Tomić Matora je u ovoj sezoni otkrila ko joj nije pravi prijatelj, te je rešila da sa svima njima raščisti.

Otkako je Jovana Tomić izašla iz rijalitija, prašina oko njenog suočavanja sa određenim osobama se ne sleže. Matora je očajna nakon što ju je prevarila supruga, pa nikome ne može da veruje, čak ni ljudima za koje je smatrala da su joj prijatelji.

Sada je Matora sve javno priznala, pa je čak pokazala i poruke Sandre Rešić.

– Nikad bolje nisam funkcionisala. Ja mogu danas da pokažem poruke, morala sam da pozovem sve ljude da se skupe, ali sam nešto i videla. Šta sam ja videla i šta je Sandra pričala u „Šiša baru“ je laž. Nemam potrebu nasamo da se viđam sa bilo kim. Niko od njih mi više nikad neće biti drugar. Ermina i Tamara su se odazvale pozivu, sa Tamarom ću da rešim moje stvari, Ermina se borila za istinu. Nema tu više za nikog od nas prijateljstva, ništa nije iskreno – rekla je ona, pa dodala:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

– Ironija mi je dok sam bila unutra, dolazili u „Šiša bar“ ja sam bila kriva, kriva što je Anita varala i što su oni muljali. Ovo me je naučilo da treba da presečeš prvi put kad posumnjaš u drugarstvo. Moram da kažem da za Marka nikad nisam posumnjala da zna za Mateu, nego sam videla snimke gde me ogovara i ismeva – govorila je Matora.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

– Neću da ti j*bem mamu u resotranu. Ne smeš zbog svega što si napravila unutra? Mogu da dođem gde god da si, potpuno sama. Je l’ mi pružena šansa, borila sam se da saznaš istinu – glasila je Sandrina poruka koju je Matora pročitala, a onda je nastavila:

– Nije mi pomogla, samo su mi odmogli. Dobijala sam informacije na dve nedelje, pa pitanja, novinari. Na kraju dana ja se osećam bolje, psihički i fizički. Gleda me drugarice jedna koja mi je jako draga, to je Stefani, pa da je pozdravim – poručila je Matora u emisiji „Premijera Vikend Specijal“.

Sandra Rešić otkrila detalje Matorine tajne grupe na Vacapu:

sledeća vest

Originalni tekst