Kontroverzna učesnica “Zadruge” Anđela Đuričić šokirala se kada ju je Ana Ćurčić, bivša žena Zvezdana Slavnića, pred čitavom kućom optužila da je u prošloj sezoni rijaltiija imala seks sa Matejom Matijevićem.

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se okrenula u kameru i obrušila na bivšeg dečka kojem je poručila da se “ne kači na njeno ime”, te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati.

Tim povodom se oglasio Matijević.

Iako je ranije, tokom pete sezone “Zadruge”, ali i emisija “Narod pita”, Matijević, prema mišljenju brojnih zadrugara i gledalaca, ostavljao prostora da se pomisli da je sa Anđelom bio intiman, on sada, također, to oštro demantuje.

-Hoću samo da kažem da nismo imali seks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik – kaže Mateja.

Matijević se osvrnuo i na Anđeline prijetnje koje mu je uputila, jer misli da on o njoj napolju priča loše i iznosi laži.

-Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam uopšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem – zaključio je bivši zadrugar.

(Categorical/Pink)

Originalni tekst