Selma Bajrami, nakon duže medijske pauze, objavila je novi singl “Maska” koji je za samo pet sati od objavljivanja na Youtube dostigao skoro 10.000 pregleda. Ovaj podatak govori da pjesma ima sve predispozicije mega hita, jer numera, podsjeća na onu “staru” Selmu kada je žarila i palila ne samo BiH, nego kompletnim regionom.

“Maskom” je po ko zna koji put “očitala” lekciju svojim kolegama te i ovaj put pokazala da neprikosnovena “Žena sirena” s pravom nosi titulu najbolje na bh. estradnoj sceni.

– Dragi moji, ovo je prvi singl s mog novog albuma. Prvenstveno se zahvaljujem mojoj publici koja je uz mene punih 25 godina. Da nema vas, ne bi bilo ni mene. Hvala mom dragom Dejanu Abadiću na aranžmanu, kao i svim mojim dragim ljudima koji su bili tu uz mene i pomogli mi da prebrodim jedan jako težak period svog života. Voli vas i ljubi vaša Selma.

-Ovo je pravi novogodišnji poklon za vjerne fanove i sve druge ljubitelje prave muzike. Pjesma vraća u neka stara, sjetna i kvalitetna vremena. Ovaj stil i tekst ce razumjeti ljudi koji prepoznaju kvalitet i koji poznaju Selmine početke, a ovaj turbo naraštaj neka čeka novi album – glasi jedan od komentara.

A uz nove pjesme, Selma radi punom parom pa će Novu godinu dočekati u klubu “Luxus Life” u njemačkom gradu Pforzheim, a već prvog januara dolazi u Bosnu, kada će zapjevati u restoranu “Plaža” na Modracu.

Poslušajte novu emotivnu pjesmu koja će vam, sigurni smo, natjerati suze na oči.

Selmina no

Originalni tekst