Mašan njegova 13 godina mlađa partnerka Kristina Nikolić objavili su na društvenim mrežama da će uskoro njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.

Instagram/printscreen

Čekaju drugu prinovu… Mašan i Kristina

Mašan je putem svog profila na društvnjnoj mreži Instagram postavio snimak na kojem se vidi kako on i njegova lepša polovina otkrivaju pol bebe.

Instagram/printscreen

Par se odlučio za provereno zabavnu metodu otkrivanja pola putem balona. Kada su probušili balon u kojem su se nalazili rezultati testa za trudnoću, konfete su bile roze boje, pa su njihovi pratioci saznali da će voditelj uskoro biti otac još jedne devojčice.

Instagram/printscreen

Inače, voditelj Mašan Lekić 2020. godine se razveo od tadašnje supruge Mire, sa kojom je još uvek saradnik, pa je otpočeo romansu sa drugom koleginicom.Tada se nagađalo i da je Mašan napustio porodični dom, kao i da je ostao u kontaktu sa suprugom Mirom prvenstveno zbog ćerke Mije.

Kasnije je otkriveno da je u vezi sa 13 godina mlađom koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je radio emisiju “Dosije”, koja je tada bila trudna. Sve je potvrđeno kada se Kristina u februaru 2021. godine porodila i na svet donela prvu devojčicu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst