Sjajnim nastupom u četvrtfinalu kandidatkinja za „Zvezde Granda“ Martina Jozinović osvojila je simpatije publike, ali i žirija popularnog muzičkog takmičenja i plasirala se zasluženo u polufinale. Gotovo svi od reda komentarisali su kako je ovo bilo njeno veče, a takmičarka sama priznaje da je svjesna svojih mogućnosti koje je na pravi način predstavila na sceni.

-Mislim da je moj odabir pjesama bio defintivno najbolji do sada. Pokazala sam u isto vrijeme i svoj kapacitet pjevanja, a takođe i to da mogu da napravim neki šou u studiju, odnosno na sceni – iskrena je Martina.

Kandidatkinja je sve iznenadila kada je otpjevala Severininu „Štiklu“ a priznaje da je i sama u startu bila pomalo uplašena.

-Bila sam malo skeptična, ali kada sam je otpjevala shvatila sam da je to pjesma za mene – rekla je takmičarka.

Malo pomalo i Martina je stigla na korak je da stigne do velikog finala, a sada je otkrila i da već sada bira pjesme ali i druge stvari za veliki događaj za koji se nada da će se plasirati.

-Sada i te kako razmišljam šta i kako da izaberem, koje pjesme i koji autfit, ali mislim da će uz pravi tim sve to biti kako treba – otkrila je Martina.

Takmičarka je istakla i da je prihvatila kritike tokom čitavog takmičenja i da je to vjerovatno i jedan od recepta za uspjeh u ovoj sezoni.

-Moja profesorka nije tu, ali sam se čula danas sa njom. Slala mi je tu energiju, da budem što bolja i što jača, a prihvatila sam naravno svaku kritiku koja mi je rečena u nekoj od prošlih emisija. A i svaki kompliment prihvatim. Mislim da je prošli put bio problem u izboru pjesama. Priznajem da sam sama izabrala pjesme u prethodnom krugu, a sada mislim da je ovo bio baš pun pogodak – ispričala je takmičarka.

Marija Šerifović je poručila da ide kući i da vježba, a Martina na to kaže:

-Ko mi kaže sljedeći put riječ favorit – ide napolje. Šalu na stranu, ona mi to svaki dan govori, a ne mogu da ignorišem ni to što drugi članovi žirija takođe to govore. Ali opet malo gledam u Mariju kako će da reaguje, ali dobro je – zaključila je Martina.

(Express/Grand)

Originalni tekst