Ovo je sada sasvim drugačija energija, poletna, direktna, snažna, sto je Marsu i svojstveno. Donosi pokretanje na svim poljima i tamo gde je kočilo i odugovlačilo, sada će se pokrenuti.

U ljubavnim odnosima ovaj Mars donosi dosta flerta, udvaranja i direktnijeg pokazivanja emocija i naklonosti.

Mars će imati najveći uticaj na tri horoskopska znaka:

Pixabay

Mars je krenuo napred 12. januara

Strelac

Uticaj Marsa donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom, koja može biti povezana i sa nekim putem. U pitanju je jako energična, pametna i komunikativna osoba koja će vas svojim idejama i pogledom na svet osvojiti za kratko vreme.

Vodolija

 Ovaj uticaj u Vama budi zelju da  promenite svoj odnos sa partnerom i postavite ga na visi nivo. Za one koji su u dužim vezama postoji mogućnost početka zajedničkog života sa voljenom osobom.

Ovan

Ovnovima ovaj uticaj donosi dosta strasti, poleta, elana, kako na poslu tako i na polju ljubavi. Ukoliko ste sami ovaj uticaj vam nosi novo poznanstvo, ukoliko ste u vezi  ovaj uticaj vam nosi da raščistite neke nedoumice sa voljenom osobom koje su se skupljale u proteklom periodu, pišu astrousluge.com

Mars u Blizancima doneo je u poslednjih dva meseca pre svega haos u komunikaciji zbog čega su mnogi ljudi donosili odluke u afektu. 

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst