Tranzit Venere u kvadratu sa Marsom povećava vaš seksualni nagon, ali može izazvati poteškoće u vezi ako već postoji neka takmičarska tenzija. Međutim, u zdravoj vezi u kojoj oba partnera imaju podjednako jak ego, ovaj tranzit može doneti duration uzbudljivije seksualne aktivnosti.

Mars kvadrat Venera donosi afere

Ako ste slobodni, vaša povećana seksualna želja je u skladu sa aurom privlačenja. Međutim, ako izlazite, treba da vodite računa da ne snizite svoje standarde ili da se izložite riziku zbog svoje nestrpljive požude. Afere su sada verovatnije, ali ne moraju biti trajne prirode.

pexels.com

Venera je trenutno u Ribama

Dakle, u dobroj vezi, vaša ljubav se izražava kroz seks. Ali u komplikovanoj vezi, veća je verovatnoća da će mržnja biti izražena zbog nagomilavanja seksualne frustracije. Ovo verovatno nije najbolje vreme za otkrivanje osnovnih uzroka napetosti u vezi jer je potreba za  zadovoljstvom toliko primarna da nadjača sve ostalo.

Nedostatak samokontrole i impulsivnost

Tranzit Venere u kvadratu Marsa povezan je sa besom, nedostatkom samokontrole i impulsivnošću. Dakle, ako ste već nestrpljiva ili agresivna osoba, pokušajte da ne izgubite živce ako se suočite sa odbijanjem. Kompromis će pomoći da se izbegne neprijateljstvo, ali sklonost da pristanete na bilo šta samo da biste dobili može dovesti make gubitka i žaljenja.

Shutterstock

Postoje i drugi načini da bezbedno izrazite svoje frustracije. Fizička napetost se može osloboditi na produktivan način kao što su sport, vežbanje. Takođe možete da usmerite ovu energiju u kreativni rad kao što je vajarstvo ili ples, pišu astrousluge.com.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst