Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić uživaju u braku, a folk zvezda je otkrila nepoznate detalje iz njihovog života.

Moj suprug Marko voli kad ga zovu mužem Kaće Grujić, kaže folk zvezda! Pevačica je preksinoć nastupila na festivalu “Vrnjačka muzička noć”, a pre koncerta je za Informer otkrila dosad nepoznate detalje iz braka sa fudbalerom Crvene Zvezde Markom Gobeljićem.

Foto: ATAIMAGES

 


Marko voli kad ga zovu mužem Kaće Grujić! Što bi mu smetalo, znao je koga ženi! Ni meni ne smeta kad kažu da sam Gobeljina žena. Ponosni smo jedno na drugo i to je lepo. Kad sam se udavala za njega, nisam htela da se odreknem svog prezimena jer me publika više od deset godina prepoznaje po njemu. Dogovorili smo se da na svoje, dodam njegovo prezime i baš mi se sviđa kako zvuči Katarina Grujić Gobeljić – kaže pevačica i dodaje da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru:

 

Marko mi je čak dao i šifru svog mobilnog telefona. Naravno, nikad mu ne proveravam poruke jer mu apsolutno verujem. Zajedno smo skoro tri godine i uvek zna gde idem i s kim sam. Ne proverava ni on mene i nema potrebe za tim. Poverenje gradimo godinama i zbog toga nema mesta ljubomori. Nikad se ne svađamo, čak ni zbog sitnica. Priča se da imamo bračne krize, ali to nije tačno.

Kaća kaže da se zbog poslovnih obaveza Gobelja i ona ne viđaju često tokom leta.

Iz Vrnjačke Banje idem pravo u Crnu Goru gde imam nastupe skoro svakog dana. Sa sobom vodim i ćerku Katju, a Marko ima svoje obaveze. Bićemo razdvojeni mesec dana, a tako je bilo i prošlog leta. Navikli smo na to. Izdržaćemo kao što smo i prošle godine. Uželimo se jedno za drugo i onda jedva čekamo da se vidimo – priča pevačica koja će se na primorju videti i sa suprugama drugih fudbalera:

Foto: Story.rs

Marko Gobeljić i Kaća Grujić

Družim se sa ženama Markovih kolega. Nervira me kad za njih govore da nemaju svoje zanimanje, jer to nije istina. Žao mi je što su tako okarakterisane i što mnogi misle da su se udale samo zbog novca. Te žene imaju svoj posao, ali se manje eksponiraju u javnosti od muževa i zbog toga su u senci, pa ispada da ne rade ništa.

Ugojila sam se, ali me baš briga

Grujićeva kaže da ugojila, ali da se ne potresa mnogo zbog toga.

– Pazim na ishranu, ali sam se tokom leta opustila i nabacila nekoliko kilograma viška. Kome se ne sviđa ne mora da me gleda, bitno je da se sviđam svom mužu – kaže Kaća.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

PEVAČICA SE NA NASTUPU POJAVILA U HALJINI OD 2.990 DINARA! Kaća priznala: Kupujem na  rasprodajama!

sledeća vest

Originalni tekst