Željko je sa bolom u glasu progovorio je o sahrani Milana Laće Radulovića na kojoj je bio kao porodični prijatelj.

Printscreen You Tube

Željko Samardžić

Tekstopisac Milan Laća Radulović preminuo je iznenada pre malo više od mesec dana u Izraelu, a sahranjen je pored brata Miloša i majke Marine Tucaković na Novom groblju u Beogradu.

e stock

Smrt Milana Raduloviće Laće potresla mnoge

Na večni počinak ispratili su ga brojni prijatelji i saradnici, a među njima bio je i Željko Samardžić koji je veliki prijatelj porodice Radulović već dugi niz godina.

U intervjuu koji je dao u emisiji “Premijera Vikend Specijal”, Željko otkriva koliko mu je teško pala vest da je Laća preminuo.

– Teško mi je to palo, bio sam i na sahrani. Gledao sam skoro naše zajedničke fotografije. Kada sam bio na sahrani, stao sam i posmatrao Futu… Kako je to grozno. Stoji stamen, teško mu je a gleda u grob gde leži troje njegovih dragih bića. Neka mu je Bog u pomoći, ja mu želim svu sreću i da mu Bog da zdravlja. Hrabar je i svaka mu čast na tome – rekao je sa knedlom u grlu Željko Samardžić gostujući na Pink TV.

Ističe da su Futa i Marina njemu oblikovali muzičku karijeru.

– Imamo toliko divnih zajedničkih događaja. Zajedno smo išli na letovanja, 90ih godina kada sam upoznao Marinu i Futu, moj život se skroz promenio. Oni su mi fomirali dalji muzički achieve – kaže Samardžić.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst