Rada Manojlović poznata je po tome da napravi atmosferu za pamćenje i kako kaže, kod nje samo što svi ne vise s lustera. Rada je sada priznala da joj je sve to predvidela pokojna Marina Tucaković.

Manojlovićeva je istakla da je na njenim nastupima uvek veselo i da se svi dobro provedu:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Na nastupima se posebno nešto otkači i u meni i u ljudima. Pogotovo su Nove godine kod mene poznate po tome što smo svi na stolicama, na stolovima, nema pravila, niko se ne stidi ničega. Totalno smo oslobođeni od razmišljanja o tome kako se ponašamo i šta drugi misle o nama – ispričala je sa osmehom Rada, a na konstataciju da je u pitanju žurka na kojoj se visi sa lustera, Manojlovićeva je poručila:

Foto: Miloš Rafailović

 

– Ako izdrži luster, bukvalno. Samo što se još nismo okačili na to. Ali ljuljaju se stolovi, da. Doći ćeš nekad na neku reprizu pa ćeš da vidiš. Kako god, može i kamera da zabeleži, ali moram da ti kažem da mi je Marina Tucaković prorekla sudbinu 2010. godine „Mešaj, mešaj mala, penji se na sto“, tako da to je to, ne znam, ona mi žena zacrtala – rekla je Rada.


Snimak Severine koja provocira širi se mrežama? U Kotoru vikala:

sledeća vest

Sport

Gotovo je - Srbin prešao u Napoli! Transfer od 25.000.000 evra Godine prolaze, ali ne i Zvezdin san o tituli, LŠ i proleću u Evropi

Crvena zvezda

Godine prolaze, ali ne i Zvezdin san o tituli, LŠ i proleću u Evropi

Ima neke simbolike u tome što je novi trener Vladan Milojević došao u kriznom trenutku za Zvezdu, jer kada je prvi put postao trener A tima, za klub je počela neka nova epohoa, maltene novo računanje vremena za mlađe generacije koje ne pamte Bari. Razlika je što je tada radio bez noža pod grlom i napravio je čuda. Ovaj put je došao na standarde koje je delimično i sam postavio – titula se podrazuvema, Kup i ne mora, ali zaboga, ko drugi da ga osvoji, a što se Lige šampiona tiče, u klubu veruju da Zvezda pripada eliti.

Burna reakcija Novaka! Skočio je sa klupe... (FOTO) Međedović hoće Đokovića za trenera! Olga i Hamad doneli Srbiji četvrtfinale

Tenis

Olga i Hamad doneli Srbiji četvrtfinale

Olga Danilović i Hamad Međedović pobedili su u miks dublu par Mirijam Kolodzejova/Petr Nouza sa 4:6, 7:6, 10:8 i odveli Srbiju u četvrtfinale takmičenja gde će im rival biti Australija.

Originalni tekst