Pjevačica Marija Šerifović našla se u ozbiljnoj dilemi da li da ugradi fiksnu protezu kako bi ispravila pojedine zube, ili da odustane od tog stomatološkog zahvata.

Članica žirija Zvezda Granda po svemu sudeći već duže vrijeme razmišlja na koji način da ispravi par zuba za koje smatra da ne stoje u idealnom položaju, a sada je za savjet odlučila da se obrati i svojim pratiocima na Instagramu.

Ona je naime postavila anketu na svom storiju sa konkretnim pitanjem „proteza“ i ponuđenim odgovorima „apsolutno“ i „nije strašno, ne stavljaj“, kako bi saznala šta o položaju njenih zuba misle obožavaoci.

Kako bi bolje dočarala svoj problem Marija je i u krupnom kadru pokazala svoje zube i ukazala na problem koji smatra da ima.

-Glasi pitanje: da li da stavljam fiksnu protezu da ispravim ovu krivu trojku koju imam kao Hak, i ovu trojku, jer gore nemam dvojke, a dole jedinice – pitala je Marija i objasnila da ima neuobičajen raspored zuba.

Pjevačica očekuje odgovore od svojih fanova pa će ponovo razmotriti da li da posjeti zubara i šta da preduzme po tom pitanju, s obzirom da se proteze nose dugi vremenski period.

(Express/Grand)

Originalni tekst