Pevačica Marija Šerifović došla je na snimanje emisije „Zvezde Granda“ u novim kolima koje koštaju kao stan u Beogradu.

Marija Šerifović je već godinama član stručnog žirija i mentor u pevačkom takmičenju „Zvezde Granda“ čiji su učesnici osvajali i prva mesta.

Pevačica je od nastupa, onlajn platformi i žiriranja zaradila puno novca, pa joj nije bio problem da kupi komforna kola kojima je danas došla na snimanje emisije.

Foto: ATA Images

 

Poznato je da Šerifovićeva voli velike automobile, a njen novi BMW košta od 150 do 250 hiljada evra.

Fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Koliko je samo porastao sin Marije Šerifović, boja kose mu nije ni nalik njenoj! Mali Mario je pravi šmeker, pevačica ga stalno fotka (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Sada je i zvanično: Srbija imenovala tri nova ambasadora, kao i šefa Misije pri EU Sastanak Saveta Evrope počeo je u Parizu - Razmatra se prijem lažne države Nebojša Bakarec: Šta je Miloš Jovanović „zaboravio“ da napiše Patrijarhu Porfiriju?

Politika

Nebojša Bakarec: Šta je Miloš Jovanović „zaboravio“ da napiše Patrijarhu Porfiriju?

Francuski državljanin Miloš Jovanović je danas 27.3.2024. uputio otvoreno pismo Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju. To pismo je ekspresnom brzinom objavljeno u medijima Jovanovićevog šefa Dragana Đilasa, i pre nego što je Patrijarh Porfirije stigao da ga pročita. Sramno pismo Miloša Francuza je samo formalno upućeno Patrijarhu, a suštinski to je pismo javnosti, koje je Jovanović dogovorio sa Đilasom, za potrebe izborne kampanje za beogradske izbore. Krajnje je skaredno da se francuski državljanin Miloš Jovanović, koji ima rezervnu domovinu, Francusku, koji je pri tome stanovnik Pariza, koga Đilasovi mediji predstavljaju kao „Beograđanina i Parižanina“, skaredno je da se takav primerak uopšte oglašava povodom KiM, i da bilo šta piše Patrijarhu srpskom.

NATO nas trovao! Grujičić: Porast onkoloških i autoimunih bolesti su direktan rezultat bombardovanja Srpskim TAGOM uskoro i kroz ovu zemlju! Širi se spisak, evo kada će građani moći da koriste ovaj način naplate putarine

TV

Kurti je samo produžena ruka Zapada! Oni već dugo rade na projektu otcepljenja Kosova, a glavni cilj je ulazak lažne države u NATO! (VIDEO) Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju

Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju „nevidljivog“: Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji „Info jutro“.

Predsednik opštine Šid o migrantskoj situaciji: Nakon osam godina došli smo na nivo da možemo da se bavimo sami sobom, a ne njima! (VIDEO) Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst