Marija Šerifović je gostovala u emisiji sa Vojom Nedeljkovićem i Sanjom Kužet, a atmosfera koju su napravili u studiju i dalje se prepričava.

Emisija je bila veoma zabavna, a popularna pevačica oglasila preko društvenih mreža gde je iznela jasan stav.

Marija je podelila sa fanovima kako se osećala tokom snimanja emisije, a Ognjenu Amidžiću poslala jasnu poruku.

– Moram da priznam da dugo nisam gledala emisiju u kojoj sam gostovala, ali mi je ova bila baš kul. Druga stvar, Ognjene možeš ovo komotno da proglasiš emisijom godine već na samom početku – izjavila je Šerifovićka i dodala:

Foto: ATA Images

 

– Je l’ vidite dragi ljudi kako emisija može da bude zabavna i gledana i kada u njoj ne gostuje polusvet?

Pevačica je posebno nahvalila svoj bend koji joj je u emisiji pravio društvo na sceni, a koji je inače prati i na koncertima.

– Moj bend zvuči kao sa druge planete, laku noć, idem sad malo da se šetam – rekla je nedavno Marija.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Karli sahranila estradu! Održala minut ćutanja na novom albumu, a na kraju izgovorila samo jedno

sledeća vest

Originalni tekst