Marija Šerifović je zbog obaveza morala da propusti finale takmičenja „Zvezde Granda“.

Pevačica Marija Šerifović već godinama unazad je član žirija takmičenja „Zvezde Granda“, a njeni kandidati napravili su sjajne karijere.

Međutim, iako se večeras održava finale, Marija neće doći da bude uz svoje kandidate, jer u Švajcarskoj održava koncert.

Foto: Informer

 

Šerifovićeva je na svom Instagram profilu pozvala sve svoje pratioce da glasaju za njene takmičare i poručila je da treba da pobedi najbolji. 

Podsetimo, u velikom finalu našlo se čak četiri njena kandidata: Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Jelena Prole i Dejan Dačević.

Sve je spremno za finale! Saša Popović došao na štakama, Bekuta pokazala dekolte, a Viki stigla poslednja (VIDEO/FOTO)

sledeća vest

Srbija

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je!

Originalni tekst