Naša jedina evrovizijska pobednica sinoć je trijumfovala u nadpevavanju sa Reljom Popovićem u Luci Beograd.

Marija Šerifović i Relja Popović, sinoć su, 22. juna ukrstili glasove i odmerili snage u Red Bull Sound Clash-u, poput Lepe Brene i Senide Hajdarpašić prošle godine. Dvoje muzičara nastupalo je na dve bine dok je pubilika u sredini aplauzom na kraju odlučila pobednika. 

Foto: Miloš Rafailović

 

Marija Šerifović je otvorila muzički „duel“ pesmama „Drugačija“ i „Ja sam“, dok je Relja za početak borbe izabrao pesme „Made in Balkan“ i „Ogučio sam je“.

Osobenost takmičenja je što učesnici izvode i pesme suparnika, a glavni cilj je svakako da se publika dobro zabavi, u čemu su Relja i Marija uspeli, jer ni kiša nije pokvarila dobru atmosferu.

Foto: Miloš Rafailović

 

Na kraju je gromoglasnim aplauzom Marija odnela pobedu. Pevačica se zahvalila organizatorima, svima koji su učestvovali na ovom projektu, kao i svojim saradnicima. Relji je čestitala i poručila da je bio sjajan, a onda najavila da odlazi na zaslužen odmor.

Foto: Printscreen/Instagram/serifovic

 

Takođe je otkrila i šta će uraditi sa pobedničkim pojasom koji joj je uručen.

– Pojas koji sam dobila, će razume se da fura Šerifović junior – poručila je Marija. 

Jedina srpska evrovizijska pobednica pre nastupa otkrila je kome od njih dvoje bilo teže da se pripremi.

– Neću reći da mi nije bilo teško, bilo je zanimljivo… Ali smo moj bend i ja to dobro savladali. Mislim da je njemu ipak bilo teže. Postoje neke melodije koje moraju da se pevaju, ali sam čula da će numera koju on izvodi biti zanimljiva – rekla je Marija pred početak koncerta.

sledeća vest

Originalni tekst