Kilibarda je potvrdila da je dala otkaz na televiziji na kojoj je radila od 2011. godine i na kojoj je vodila emisije “150 minuta” i “Super Srbija”.

printscreen instagram/kilimara

Prelomila… Marija Kilibarda

A o odlasku sa Prve, marija je sada i progovorila:

– Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. 12 jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja – rekla je ona.

Kilibardu smo gledali u emisiji “Žene”, koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić.

ATAIMAGES

Dugo već uživa u vezi sa Branislavom

Poznata je po televizijskom formatu “Tvoje Lice Zvuči Poznato”, čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.

Vodila je emisiju “Letnjih 150 minuta” sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević i emisiju “150 minuta” sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Marija je veoma angažovana kao voditeljka, pa smo je tako gledali i u emsiji “Super Srbija”.

Podsetimo, Marija Kilibarda je od 2016. do 2017. godine je bila udata za košarkaša Vladimira Radmanovića, a sada uživa u ljubavi sa Branislavom Vučelićem.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst