Miljana je ponovo uspela da iznenadi svoje roditelje, a ovaj put tako što je bez njihovog znanja kupila kartu otputovala kod bivšeg dečka.

Miljana Kulić nakon izlaska iz rijalitija spakovala je svoje kofere i otputovala kod bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole u Beč. 

Marija i Siniša zabrinuti su za svoju ćerku jer im se ne javlja na telefon, a pred toga, plaše se i da će Zola prokocka sve Miljanine pare. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Miksi je krijući kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su videli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su odlepili. Nisu mogli da veruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će ona sada da se primiri i zaboravi. Ma baš su mnogo besni na nju – ispričao je za izvor blizak Kulićima.

Miljana se nije javljala svojim roditeljima na telefon, što je njih mnogo zabrinulo. 

Foto: ATAIMAGES

 

– Nije im se javila ni na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gde će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže bolje na društvenim mrežama postavila anketu – Da li njena ćerka treba da se vrati u rijaliti. Iako je uvek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju, nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaše se da će Zola opet da prokocka sve njene pare i da će se vratiti Miksi kući u Niš gola i bosa – navodi izvor za „Republiku“. 


Sanja Kužet po prvi put pokazala trudnički stomak: Voditeljka novom fotkom zapalila društvene mreže (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst