Bivša zadrugarka i pevačica Marija Ana Smiljanić danas je na svom profilu na Instagramu obelodanila da je u drugom stanju i da će roditi sina.

 Ona se sada oglasila za medije i otkrila detalje neobične romanse i svoje iznenadne trudnoće.

Fantastično se osećam. Ušla sam u četvrti mesec. Od danas ćemo početi da razmišljamo o imenu, s obzirom na to da znamo pol. Najbitnije nam je bilo kao naravno i svim mamama i tatama da je sve u redu sa bebicom – rekla je Marija Ana i dodala:

Mladoženju budućeg krijem od javnosti koliko je moguće, mada nisam mogla da ne okačim snimak gde smo zajedno, jer mi je to preemotivan trenutak i najlepši dan u mom životu. Neće se ljutiti budući tata – poručila je bivša zadrugarka i dodala:

Svadbu još ne planiramo, ali kada dođe vreme biće to nešto sasvim drugačije od uobičajenih svadbi i održaće se verovatno na nekom egzotičnom mestu. Inače sam presrećna sa njim i ako nismo predugo u vezi, počeli smo zajednički život već posle par dana od početka našeg zabavljanja. Smatram da sam našla svoju drugu polovinu i čoveka svog života koji će biti najbolji otac našeg detata, pa i dece ako Bog da – otkriva pevačica.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst