Glumica Margo Robi, zvezda filma „Barbi“ objasnila je kako se oseća nakon što nije nominovana za Oskara u kategoriji najbolja glumica.

Film je dobio osam nominacija za Oskara, uključujući najbolji film, najbolju sporednu mušku ulogu i najbolju sporednu glumicu. Obožavaoci su, međutim, bili iznenađeni što je Margo zanemarena za svoju glavnu ulogu.

Robi, koja je takođe jedan od producenta filma, rekla je da nije tužna zbog toga. Ona je dodala da je misija filma da utiče na kulturu i da je to „najveća nagrada“ koja je proizašla iz uspeha filma.

„Ne postoji način da se osećate tužno kada znate da ste ovako blagosloveni“, rekla je ona.

Robi je rekla da je više uznemirena što rediteljka „Barbi“ Greta Gervig nije dobila nominaciju za Oskara za režiju, prenosi N1.

„Mislim da je Greta trebalo da bude nominovana za najbolju režiju. Ono što je uradila je nešto što se dešava jednom u karijeri, jednom u životu“, navela je ona.

„Barbi“ je zaradila 1,38 milijardi dolara na svetskim blagajnama, što je dokazalo da su predviđanja stručnjaka iz industrije da će „Super Mario“ biti najbolji film 2023. godine pogrešna.

Post Views: 13

Originalni tekst