Srpska manekenka Dejana Živković na početku karijere svojom ljepotom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a kako i sama priznaje, sve je krenulo nizbrdo kad se podvrgnula estetskim korekcijama.

Iako je korigirala sve što je mogla, sad je odlučila učiniti sve kako bi vratila prirodan izgled pa je tako najprije povadila sve filere iz usana i lica.

‘Dosta toga sam izbacila na svojim Instagram pričama tijekom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi. I sada ponosno mogu reći da sam uklonila sve te filere. Nekada je bilo ‘cool’ i ‘in’ eksperimentirati, misleći da može biti bolje, ponekad jest bolje, ali ponekad se, nažalost, pretjera. Veoma sam sretna što sam shvatila da je prirodan izgled najljepši i što sam uspjela vratiti svoj izgled od prije 10 godina’, počela je manekenka i dodala:

‘Imala sam veliku sreću što sam uspjela vratiti svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle je li im bilo što potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahtjeve’, kazala je jasno.

‘Prije svega sam dobila gomilu poruka od djevojaka koje nisu znale kome se obratiti ako pretjeraju s filerima, zahvaljujući mojoj iskrenosti. To je za mene najveći uspjeh – da mlade djevojke na vrijeme shvate da ljepota nije sve i da eksperimentiranje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati ljepše, a kamo li da će postići željeni izgled. Želim da znate da sam uvijek tu za bilo kakav savjet i slobodno mi se možete obratiti’, poručila je Dejana.

Ipak, mnogi su se začudili da i nakon vađenja filera ima pune usne. Tako je bilo i onih koji ne vjeruju u njenu priču da je sve izvadila, pa ih je odlučila demantirati objavivši nekoliko fotografija kao dokaz.

Naime, najprije je podijelila fotografiju s intervencije vađenja silikona iz usana, a potom i stare fotografije, kao i one na kojima je bila djevojčica. Sudeći po njima, jasno se vidi da su joj usne potpuno prirodne.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst