PREDSEDNIK Skupštine Crne Gore Andrija Mandić neće ići u Banjaluku 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske.

МАНДИЋ: Честитам председнику Додику и народу Дан Републике Српске

Foto: Printskrin

Mandić je kazao da neće ići jer mu je tog dana slava ali je, nakon nalaganja badnjaka ispred Cetinjskog manastira, ipak čestitao predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku Dan Republike.

– Ja sam dobio poziv i evo da iskoristim ovu priliku da čestitam i predsedniku Dodiku i narodu Republike Srpske Dan osnivanja Republike Srpske ali ja, nažalost, nijedne godine nisam išao jer je 9. januar moja krsna slava. Ja sam domaćin kući, tako da ću da budem sa svojom porodicom, kao što sam bio i svih prethodnih godina – kazao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

BORA OTKAZAO SVE KONCERTE: Poznato u kakvom je zdravstvenom stanju

Originalni tekst