Sve je šokirala vest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode posle 24 godine braka.

Dragana Mirković je nedavno otkrila da su ona i njen suprug Toni rešili da se razvedu i da stave tačku na njihov odnos. Pevačica je, između ostalog i rekla kako ona i Bijelić ne žive zajedno poslednje tri godine, te da je ona sama sa decom u dvorcu.

Marko i Manuela maksimalno izbegavaju da se medijski eksponiraju. Iako je Dragana popularna u celom regionu decenijama unazad, njena deca različito reaguju na pažnju koju dobijaju od javnosti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ide Marko tako povremeno na koncerte sa mnom, samo inkognito… (smeh) Ne voli da bude nešto viđen. Devojke ga primete, hteo ne hteo – rekla je pevačica jednom prilikom.

– Mojoj ćerki je neprijatno, ona je, ipak, žensko… Neprijatno joj je da se pojavljuje po medijima, da je ima po novinama. Rekla mi je: „Mama, meni je ovo previše“. Ja sam rekla: „Ja apsolutno ne utičem na tebe, ako bi da se skloniš sa mreža“, to je sve. Meni je samo bitno da su mi deca srećna! Što se tiče njihovih partnera, koga kog oni da odaberu ja ću biti najbolja tašta i svekrva! – zaključila je Dragana tada za „K1“.

Rijaliti učesnica otkrila šokantne delje:

sledeća vest

Originalni tekst