BORIS Beker, bivši trener Novaka Đokovića obelodanio je ovog utorka da više ne radi sa danskim teniserom Holgerom Runeom.

МАМА ЈЕ КРИВА?! Борис Бекер више није тренер Холгера Рунеа

FOTO: Tanjug/AP

Kao razlog za ovu odluku je istakao to što je za uspeh potrebno da bude mnogo prisutniji nego što jeste.

– Želeo bih da vas obavestim da ću se istog trenutka povući sa mesta glavnog trenera Holgera Runea. Počeli smo saradnju sa početnim ciljem da dođemo na Završni ATP masters prošle godine, ali nakon toga smo zaključili da je za naš uspeh potrebno da budem mnogo prisutniji nego što mogu. Zbog profesionalnih i privatnih obaveza, ne mogu da pružim Holgeru ono što mu je sada potrebno. Želim mu samo najbolje i uvek ću biti njegov najveći navijač. Iskreno poštujem ono što smo prošli zajedno. Boris Beker – napisao je slavni nemački teniser na društvenoj mreži „H“.

Mnogi navijači navode da prbolem pravi majka danskog igrača koja stvara veliki pritisak i da zbog toga treneri odlaze od Runea.

– Majka mora da ide, ona odvlači sve – neki su od komentara.

– Runeova mama je previše tvrdoglava – napisao je jedan od navijača.

Podsetimo, on je trenutno sedmi na ATP listi, najbolji plasman mu je bio četvrto mesto i do sada je osvojio četiri titule.

I would like to inform you that I will step down as the head coach of Holger Rune with immediate effect. We started this partnership with the initial goal to reach the ATP Finals end of last year but moving forward I realised that in order for this to be successful, I would need… — Boris Becker (@TheBorisBecker) February 6, 2024

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst