Gordana Džehverović majka Teodore Džehverović radno je ušla u Novu 2024. godinu.

Ona je bila zaposlena kao konobarica u jednom restoranu gde su posetioci proslavljali kraj i ulazak u narednu godinu. Na društvenim mrežama se mama Džehva pohvalila kako je vredna.

Foto: printscreen/Instagram

 

U uniformi Goca nije skidala osmeh sa lica, već se vidi da joj posao prija. Pevačicina majka redovno radi kao konobarica na svadbama i veseljima, u prilog čemu svedoče slike i snimci koje redovno postavlja na društvenim mrežama.

Foto: ATAIMAGES

 

Iako se proslavila kao Teodorina mama, a kasnije i svojim učešćem u rijalitiju, Goca, po svemu sudeći, stoji čvrsto na zemlji i ne smeta joj da se bavi istim poslovima koje je radila i pre nego što je postala poznata široj javnosti.


sledeća vest

Sport

Partizanova 2024 - Navijači žele titulu i nadaju se novom predsedniku, a Duljaj punom Međedović hoće Đokovića za trenera! Godine prolaze, ali ne i Zvezdin san o tituli, LŠ i proleću u Evropi

Crvena zvezda

Godine prolaze, ali ne i Zvezdin san o tituli, LŠ i proleću u Evropi

Ima neke simbolike u tome što je novi trener Vladan Milojević došao u kriznom trenutku za Zvezdu, jer kada je prvi put postao trener A tima, za klub je počela neka nova epohoa, maltene novo računanje vremena za mlađe generacije koje ne pamte Bari. Razlika je što je tada radio bez noža pod grlom i napravio je čuda. Ovaj put je došao na standarde koje je delimično i sam postavio – titula se podrazuvema, Kup i ne mora, ali zaboga, ko drugi da ga osvoji, a što se Lige šampiona tiče, u klubu veruju da Zvezda pripada eliti.

Burna reakcija Novaka! Skočio je sa klupe... (FOTO) Evo ko su najskuplji fudbaleri u Seriji A! U vrhu liste je i srpski as

Originalni tekst