Malo je poznato da pevačica Zorana Pavić ima poznatog brata.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Zorana Pavić (57) je više decenija na muzičkoj sceni, ali njen najplodonosniji period su bile 1990-ih godine. 

Poznata je po neponovljivoj harizmi i osmehu koji ne skida sa lica.

“Sanjam te još”, “Ne dam ti da ostariš”, “Hoću da sam slobodna”, samo su neki od hitova koje je otpevala u svojoj karijeri,a jedna od malobrojnih izvođača koji su snimili najviše dueta.

U svom opusu ima čak 15 dueta, a osim sa pevačicama, Zorana Pavić ima duete i sa sportistima i glumcima.

A baš jedan od tih glumaca je njen brat od tetke.

U pitanju je Dragan Bjelogrlić, koga publika veoma dobro zna po ulogama u ostvarenjima “Bolji život”, “Lepa sela lepo gore”, “Crni bombareder”, “Zaboravljeni”, “Senke nad Balkanom” i mnogim drugima. 

Njih dvoje skoro nikada u javnosti nisu isticali da su u krvnom srodstvu,a pevačica je samo jednom govorila o njemu u jednom emisiji:

– Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana pre nekoliko godina.

Malo je poznato da Dragan Bjelogrlić ima još jednu sestru među poznatim ličnostima.

U pitanju je glumica Milica Vodeničar, koju smo gledali u “Vratiće se rode”; “Senkama nad Balkanom” “Urgentnom centru” i drugim televizijskim ostvarenjima. 

Originalni tekst