Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po britkom jeziku, a zbog svojih izjava često se suočava sa različitim komentarima javnosti.

Jovana Jeremić svojevremeno je otkrila da muž mora da kupi svojoj ženi “roleks”, stan i automobil, a nakon što je od svog dečka Dragana dobila vilu, otkrila je koji je naredni poklon koji bi željela.

– Jao to sam razmišljala… Poršea! Porše makan! Ja ovdje moram da kažem šta hoću, jer dobijam sve. Crni, razmišljam crveni, lakovano crveni onaj ferari ili crni – crni ipak. Ne znam, dvoumim se, ali bih crni. Da možda koža unutra bude drap, onako moćno mi je. Ne znam, to mi je super ali, moram još malo da savladam da ga ne očešem. Kuku mene! – pričala je.

– Koliko je za Porše jedan retrovizor?! Eto, rođendan 25. oktobra ide, ko hoće neka se isprsi. Ja para za to… Neću da kažem da nemam, uvijek imam, ali neću. Auto treba da dobijem kao poklon – rekla je ona nedavno.

Podsjetimo, Jovana je od prijateljice na poklon dobila “roleks” vrijedan 20.000 eura, a partner joj je poklonio luksuznu vilu koja nosi njeno ime, piše Mondo.

(Express / Srpskainfo)

Originalni tekst