Pevačica Katarina Grujić objavila je na svom Instagram profilu emotivni susret supruga Marka Gobeljića i njihove ćerke Katje.

Kaća i Gobelja uživaju u skladnom braku, ali se zbog prirode njihovog posla često dešava da su dugo vremena razdvojeni. Marko je fudbaler grčkog kluba Kifisija zbog čega često nije u zemlji, a pevačica nastupa ne samo u Beogradu već i po regionu, pa oboje puno putuju.

Foto: Story.rs

 

Kaća je više puta govorila o tome koliko Gobelja nedostaje njoj, ali i njihovoj ćerki koju je juče uspela da uhvati u trenutku kada je na aerodromu ugledala tatu!

Katja je vrisnula od oduševljenja i potrčala mu u zagrljaj, presrećna što ga konačno vidi.

Ovaj emotivni prizor zapalio je internet, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Kejt Midlton dočekala sudbinu princeze Dajane?! Princ Vilijam je ostavio zbog manekenke, krenuo je očevim stopama?!

sledeća vest

Izbori 2024

Licemerni đilasovci! Brnabić poručuje: Opoziciju iskreno i suštinski baš briga za ODIHR izveštaj i izborne uslove (FOTO) Nevladine organizacije, koje se finansiraju iz inostranstva, traže da se zabrani ime Aleksandra Vučića! Važnije im brčkanje! Opozicija zahteva da se svi izbori održe 2. juna da bi išli na holidej! Crno na belo! Ovo je dokaz da je opozicija godinama doseljavala birače i brutalno krala izbore u Novom Sadu! PROGLAS JE OSINJAK ANTISRBA! Miljanić: Postali su politička deponija, od Marinike do Sulejmana Ugljanina i Dinka Gluhonjića

Izbori 2024

PROGLAS JE OSINJAK ANTISRBA! Miljanić: Postali su politička deponija, od Marinike do Sulejmana Ugljanina i Dinka Gluhonjića

Predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka, Sulejman Ugljanin, saopštio je javnosti da se pridružuje inicijativi ProGlas, čiji su potpisnici, pored ostalih, Dinko Gruhonjić i Aida Ćorović, koji su na festivalu mržnje u Dubrovniku potpirivali versku, nacionalnu i rasnu netrpeljivost, izvrgavali poruzi Srbiju, srpski narod iz Republike Srpske i Srpsku pravoslavnu crkvu.

TV

U okupiranim teritorijama glasalo je osam miliona ljudi! Putin svoje sunarodnike ne ostavlja na cedilu! (VIDEO) Evropi preko glave pomoći Ukrajini! Rusija u ovom ratu može samo da napreduje! (VIDEO) Kakve to prljave igre igra Poljska? Da li Putin namerava da celu Ukrajinu pripoji Rusiji? (VIDEO) Medijska imperija Zapada laže ceo svet! Evropa može samo da zavidi Rusiji! (VIDEO)

Live TV

Medijska imperija Zapada laže ceo svet! Evropa može samo da zavidi Rusiji! (VIDEO)

Vladimir Putin ostvario je ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji. Na osnovu 99,65 odsto prebrojanih glasova Putin je osvojio je 87,32 odsto, lider desničarske Liberalno-demokratske partije (LDPR) Leonid Slucki 3,2, lider komunista Nikolaj Haritonov 4,3 odsto, a Vladislav Davankov koji predstavlja liberalno-centrističku partiju „Novi ljudi“ 3,82 odsto. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su prof. dr Miloje Pršić, istoričar i Miroslav Španović, pukovnik.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst