Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nedavno su ozvaničile svoju vezu, a tokom jučerašnjeg dana u “Eliti” takmičari su gledali video čestitke svojih porodica.

Jedna čestitka izazvala je pravi šok za crnim stolom, a to je bila čestitka majke Anđele Šparavalo.

– Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije lezbijka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vijek vijekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više pomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka, ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš vidjeti. Odreći ćemo te se javno. Je l’ ti to jasno? – rekla je Anđelina majka.

Nakon toga Anđela je doživjela nervni slom, plakala je i pokušala da objasni Bojani kakav odnos ima sa roditeljima.

– Ja nisam znala da će mi se ovo desiti, ali ja ne mogu ići protiv sebe. Zaljubila sam se i svjesno sam ušla u odnos, niko me nije natjerao. Ne zanimaju me ovi ljudi ovdje, samo me ti zanimaš. Uvijek sam išla srcem i ne mogu protiv sebe. Nije samo zaštita, ti si mene kupila mnogim stvarima. Ne mogu da se krivim jer sam se zaljubila. Ne zanima me ko si, niti koliko imaš. Uvijek sam ih poštovala u svemu, imala ograničene izlaske, uvijek sam ih slušala. Sada kada sama razmišljam, nikada ne mogu da živim svoj život samo njihov i kako oni kažu. Nikada nisu bili ni za jednu vezu, nemoj tamo, nemoj ovamo. Kada prespavam kod dečka, to je milion poruka. Uvijek su bili oni pa ja, nikada sebi nisam bila na prvom mjestu. Ja bih prije da žive oni nego ja, sve bih uradila za njih. Ne mogu više ovako Bojana, ušla sam ovdje da budem svoja i da zaradim, da živim sama. Volim ih najviše na svijetu, ali ne mogu da mi govore više šta da radim. U svaku moju vezu su bili umiješani, nikada nisam smjela da uradim nešto na svoju ruku. Ne mogu više, ne mogu to da biram Bojana. Nikada nisam bila sretna u odnosima – rekla je Anđela.

Originalni tekst