JEZIVA tragedija potresla je Be, majka (51) i erka (13) naene su mrtve u stanu, a njihov mu, odnosno otac, koji je osumnjien za zloin, nalazi se u bekstvu.

:    ,

Foto: Tanjug/AP

Krvavi petak u Beu poeo je hitnim pozivom jedne ene koja je, kako se ubrzo ispostavilo, bila opravdano zabrinuta za erku i unuku. Ubrzo nakon toga, kada je policija silom ula u stan, naila je u predsoblju dva enska tela.

Mu i otac ubijenih je nestao – ispred vrata stana ostale su mu samo crne tenisice.

Da li je Majkl K. ubio svoju suprugu Klaudiju (51), vrhunskog pravnika u pravnom odeljenju velikog lanca robnih kua, i njihovu erku, veselu srednjokolku i koarkaicu, posle jutarnjeg tranja?

Pozadina krvave porodine drame u dobrostojecim krugovima je jo uvek potpuno otvorena; 53-godinji menader i biznismen nije ostavio nikakva oprotajna pisma niti druga objanjenja.

Kada je re o putevima bekstva, istraitelji se fokusiraju i na tajersku, ali je mogao i u Hrvatsku. Na njegovom fejsbuk profilu ima nagovetaja da bi tamo mogao imati brod. Ili da tamo poznaje nekoga na ijem bi amcu mogao da nae sklonite.

Meutim, ne moe se iskljuiti da je osoba za kojom se traga ve izvrila samoubistvo.

U meuvremenu, procureli su rezultati obdukcije njegove 13-godinje erke, koju je, kako se sumnja zadavio golim rukama. Na supruzi (ovde se jo eka obdukcija) tragovi pokazuju slinu sliku: i nju je napao golim rukama i verovatno pretukao nasmrt.

(Kurir/oe24.at)

BONUS VIDEO:KRZNENI LAN RUSKE ARMIJE – Pas uik pomae protivvazdunoj jedinici ruske vojske

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

VUI RAZVALIO USTAKOG MINISTRA: Jake rei predsednika Srbije

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve to vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

BULEVAR VUDROA VILSONA: Sve to vam treba na jednom mestu, u srcu Beograda

GRADEI najmodernije naselje u Srbiji i pretvarajui desnu obalu Save u dragulj srpske prestonice, Belgrade Waterfront nije zaboravio da sauva seanje na stari Beograd i ukae potovanje brojnim istorijskim linostima koje su svojim besmrtnim delima ugradile sebe u temelje nae zemlje, nae slobode i kulture.

21. 02. 2024. u 16:00

Originalni tekst