Radomir Taki Marinković, otac starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković, oglasio se za Informer i prokomentarisao svađu koju je njegova naslednica imala sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem i njegovom devojkom Aneli Ahmić.

Naime, sinoć je Janjuš nakon žestoke svađe sa Majom hteo da nasrne na nju, ali ga je obezbeđenje na vreme zaustavilo. Taki je rekao da ga od njega ne iznenađuju takve stvari.

Foto: Printscreen/Instagram

 

To mu nije prvi put. On je dokazani nasilnik. Maja njega i Aneli rešeta u hodu, oni su nemoćni. Mogu samo da nasrću na nju, ali ona pametno igra ove godine. 

Marinkovićeva je sinoć izjavila da Ahmićeva konzumira narkotike, zbog čega je Aneli odlučila da podnese tužbu. Taki je prokomentarisao njenu izjavu. 

Foto: Printscreen/Instagram

 

Nema šta drugo da joj kaže. Anelin biši muž Asmin je rekao da ona konzumira nedozvoljene supstance, nije to Maja izmislila. A i sama Aneli je rekla da se počasti ponekad. 

Marinković kaže da Aneli strepi od toga da joj starleta otme dečka i „pobrka lončiće“. 

Maja može da joj otme Janjuša kad god hoće. Ona je njena noćna mora. Ne znam kako je nije blam da stane pored Maje, videli ste kako Maja izgleda. Ona takve jede za doručak – rekao je on i dodao:

Foto: E-Stock

 

Aneli se sa razlogom plaši nje i njene moći. Čim je Maja ušla u rijaliti, Janjuš joj je odmah prišao. Ona može da radi šta god poželi. Da li se sećate šta su Aneli i Janjuš izrekli jedno drugom u onoj čuvenoj svađi ispred kuće? Rekao je da joj je gurao četiri prsta u međunožje, ona je rekla za njegovu bivšu ženu da je ku*va, šta sve ne, i oni su sad kao zajedno. Oni su zajedno iz čistog interesa. To između njih neće potrajati, to su dva prevaranta. Janjuš, kada se vratio u rijaliti nakon sahrane brata, rekao je da je Aneli dno dna, da nikada više sa njom u životu ne bi bio, a posle tri dana, evo ga zajedno sa njom. Sramota. Pre svega, i on i ona imaju decu. Sutra će njihova deca da gledaju njihove akcije tamo. 

Taki je prokomentarisao i Anelinog bivšeg supruga, kojeg je osudila zbog toga što je u javnost izašao sa svojom verzijom priče o njihovom odnosu i izneo teške optužbe na njen račun.

Foto: Instagram/Aleksandar Jovanović Cile

 

Ona je prva pljuvala Asmina, sve najgore je pričala. A sad smo pročitali njegove izjave, čovek je sve demantovao. Ja verujem i njemu i njoj, istina je negde na sredini. Ako se, kao ona, boriš za ljubav, ne možeš nakon mesec i po dana da uđeš u rijaliti i da se sa vrata zaljubiš u Janjuša. 

Janjuš je sinoć u svađi rekao da je Maja, dok su plakali za njegovim tragično preminulim bratom, pokušala da mu se uvuče u krevet i navede ga da imaju seks. Njegove reči su zgrozile Takija.

On ne zna kako da je uvredi, pa je to izabrao kao način. To je njegovo „hvala“ za to što mu je Maja prišla kada mu je bilo najteže. Ona je pokazala koliki je čovek, ali je on to zloupotrebio – rekao je on i otkrio da li se plaši da će fizički nasrnuti na nju:

On će da pokuša da je napadne, ali nema ništa od toga, tu postoji obezbeđenje. Može da se desi iznenada nešto, ali ne verujem da će do toga da dođe.  


Karleuša

sledeća vest

Originalni tekst