Rijaliti zvezda odlučila da sav novac koji zaradi u rijalitiju uloži u firmu u kojoj će ona biti glavna dizajnerka i zaposliće deset krojačica.

Maja Marinković postaje modna kreatorka, saznaje Informer! Rijaliti zvezda rešila je da promeni profesiju, pa će posle „Elite“ u novi posao uložiti čak 50.000 evra!

Posle šest godina u rijalitiju starleta je rešila da promeni život iz korena, a najveću podršku u vezi sa pokretanjem modne linije pružiće joj otac Radomir Taki Marinković.

Foto: Printscreen/Instagram

 
Dobra zarada

– Maja se pre ulaska u „Elitu“ povezala s modnim kreatorima, koji su joj ponudili da bude njihovo zaštitno lice. Međutim, ona je odlučila da sama pokrene modnu liniju i da kreira haljine, i već je našla dobavljače za štofove. Upravo zbog toga je pre ulaska u rijaliti bila u Italiji i Francuskoj. Njen rođak u Parizu se time bavi, pa zašto ne bi i ona?! – priča za Informer izvor i dodaje da je Taki spreman da izdvoji pozamašnu svotu kako bi ćerki pomogao da pokrene privatni biznis:

– Maja dobro zarađuje od rijalitija, ali Taki je uvek tu da joj pomogne. Rešili su da u ovaj posao ulože oko 50.000 evra!

Maja će osnovati firmu i zaposliće krojačice, a njene kreacije će biti izazovne, baš kakve ona voli da nosi.

– Planira da zaposli deset krojačica. Kreacije će biti u Majinom stilu, atraktivne! Sve što bude kreirala promovisaće u emisijama i na društvenim mrežama. Sigurna je da će dobro zaraditi – priča naš sagovornik.

Foto: ATAIMAGES

 

Hoće i da peva

Ovim povodom pozvali smo Majinog oca Takija, ali on nije želeo da otkriva detalje ćerkinog plana.

– Video sam neke nacrte i znam da je pregovarala s nekim ljudima, ali ne bih ništa više da otkrivam – kratko nam je rekao Marinković i otkrio da Maja planira da nastavi i muzičku karijeru:

– Maja ima iks faktor, videli ste kako se u rijalitiju snalazi s mikrofonom. Moguće je da će opet da krene muzičkom stazom. Njena pesma „Maserati“ se vrti već pet godina, ali ona nije obraćala pažnju na to, pošto mnogo vremena provodi u rijalitiju. Bude tamo po deset meseci, izađe na dva meseca, pa se opet vrati… Nema vremena da se „resetuje“, nadam se da će rijaliti uskoro postati njena prošlost…

Taki: Pokaži ko je Bog

i batina, princezo tatina!

Maja je u rijalitiju prošle nedelje slavila Nikoljdan, a Taki joj je poslao hranu, koju je poslužila cimerima, i čestitku:

„Majo, srećna slava! Princezo tatina, dan provedi u miru i spokoju. Nikad ponosniji na tebe nisam bio. Ove godine si prava ti. Nikad više podrške nisi imala. Nemoj da dozvoliš rijaliti fanovima da te isprovociraju, nego pokaži ko je Bog i batina, princezo tatina. Ovo je tvoja godina, princezo. Pun gas! Voli te tvoj tata najviše.“


Ceca u haljini sa šljokicama i golim ramenima raspametila fanove: Ražnatovićeva pevala pred 4.000 ljudi, o njenom nastupu će se još dugo pričati

sledeća vest

Originalni tekst